Επίθεση Σακελλαρίδη σε Σπηλιωτόπουλο με αφορμή το θέμα του τεμένους

Επίθεση Σακελλαρίδη σε Σπηλιωτόπουλο με αφορμή το θέμα του τεμένους

«Κατεβαίνει στις εκλογές με ατζέντα ΛΑΟΣ του 2012» δήλωσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημαρχία της Αθήνας

Επίθεση Σακελλαρίδη σε Σπηλιωτόπουλο με αφορμή το θέμα του τεμένους
Οι κόντρες ενόψει των δημοτικών εκλογών καλά κρατούν και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γαβριήλ Σακελλαρίδη να επιτεθεί στον πολιτικό του αντίπαλο, Άρη Σπηλιωτόπουλο, για τις αντιδράσεις του όσον αφορά στην κατασκευή τεμένους στον δήμο.

Ο κ. Σακελλαρίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κατηγόρησε τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας ότι κατέρχεται στις εκλογές με «ατζέντα ΛΑΟΣ του 2012», αναφερόμενος στο θέμα του τεμένους το οποίο δεν θέλει εντός των ορίων του δήμου ο κ. Σπηλιωτόπουλος. Παράλληλα εξέφρασε την διαφωνία του ότι η λειτουργία του τεμένους θα γίνει πόλος συγκέντρωσης παράτυπων μεταναστών στο κέντρο, καθώς το πιο πιθανό είναι να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα, αφού ήδη στο κέντρο λειτουργούν πολλοί παράνομοι χώροι λατρείας. Τόνισε μάλιστα ότι αυτό δεν είνια μόνο η παόψη που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Καταλήγοντας ο κ. Σακελλαρίδης υπογράμμισε ότι ο αντίπαλός του ασχολείται με θέματα που έχουν ήδη διευθετηθεί και αφήνει στην άκρη σημαντικότερα ζητήματα όπως η λειτουργία των κοινωνικών δομών του δήμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης