Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Μπορεί να μην ξέρω από πολιτική, γνωρίζω όμως το δράμα του μνημονίου...

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Μπορεί να μην ξέρω από πολιτική, γνωρίζω όμως το δράμα του μνημονίου...

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την πατρίδα και τον λαό», των κυρίων Πολύδωρα και Ζώη ζητά την ψήφο των πολιτών τονίζοντας ότι είναι «η αυθεντική φωνή του ίδιου του λαού»

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Μπορεί να μην ξέρω από πολιτική, γνωρίζω όμως το δράμα του μνημονίου...
Να εξηγήσει τους λόγους που επέλεξε να ασχοληθεί με την πολιτική και να συμπορευτεί με το κόμμα «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» επιχειρεί με δήλωσή του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Μάκης Χριστοδουλόπουλος.

Αφού εξομολογείται ότι δεν γνωρίζει από πολιτική αλλά «από το δράμα του Μνημονίου, το οποίο έπληξε και εμένα και την οικογένειά μου» υποστηρίζει ότι τα «όπλα» του είναι ότι γνωρίζει «από τιμιότητα και βιοπάλη».

«Θέλω να με ψηφίσουν για ευρωβουλευτή, γιατί είμαι η αυθεντική φωνή του ίδιου του λαού. Ο κόσμος βιώνει το πρόβλημα της οικονομικής ανέχειας και το βιώνω κι εγώ μαζί με τον κόσμο» καταλήγει στη δήλωσή του.

Ολόκληρη η δήλωση του τραγουδιστή έχει ως εξής:

«Με τίμησε ο Βύρων Πολύδωρας με την πρότασή του να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής στο κόμμα «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό». Είναι φίλος μου άλλωστε και τον εκτιμώ ιδιαιτέρως και ως πολιτικό και ως άνθρωπο. Μπορεί να μην γνωρίζω από πολιτική, γνωρίζω όμως από το δράμα του Μνημονίου, το οποίο έπληξε και εμένα και την οικογένειά μου. Γνωρίζω από τιμιότητα και βιοπάλη. Και γνωρίζω το όραμα και τις πολιτικές ικανότητες του ίδιου του Βύρωνα Πολύδωρα, στον οποίο πιστεύω. Θέλω να με ψηφίσουν για ευρωβουλευτή, γιατί είμαι η αυθεντική φωνή του ίδιου του λαού. Ο κόσμος βιώνει το πρόβλημα της οικονομικής ανέχειας και το βιώνω κι εγώ μαζί με τον κόσμο».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης