Ραχήλ Μακρή: Κινδυνεύει η ζωή μου - Θα κάνω και άλλες μηνύσεις

Ραχήλ Μακρή: Κινδυνεύει η ζωή μου - Θα κάνω και άλλες μηνύσεις

Μάλιστα, λέει πως στις αγωγές της θα συμπεριλάβει και συναδέλφους της βουλευτές, όπως η Φωτεινή Πιπιλή

Ραχήλ Μακρή: Κινδυνεύει η ζωή μου - Θα κάνω και άλλες μηνύσεις
«Δεν μετανιώνω γι’ αυτό που έκανα, και θα το συνεχίσω μέχρι τέλους και με αγωγές». Αυτό είπε η Ραχήλ Μακρή σε τηλεοπτικές της δηλώσεις με αφορμή τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της δημοσιογράφου και αρχισυντάκτρια της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» Δέσποινα Κονταράκη.  

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, την κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση ενώ μήνυση έχει υποβληθεί και κατά του δημοσιογράφου, Γιώργου Κουβαρά, αλλά και του εκδότη της εφημερίδας, Αλέξη Σκαναβή. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μάλιστα, η βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε στις αγωγές της θα συμπεριλάβει και συναδέλφους της βουλευτές, όπως η Φωτεινή Πιπιλή.

Όπως υποστήριξε, εκείνο που την εκνεύρισε ήταν ότι τη χαρακτήρισαν ανεκδιήγητη, ενώ τόνισε ότι κατέφυγε στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη διότι απειλείται η ζωή της. 

«Επικαλούνται μια ατάκα την οποία ουδέποτε είπα και δεν μπορεί να την αποδείξουν, διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις επίτηδες. Έχω εμπιστοση στην ελληνική δικαιοσύνη και στην αστυνομία για να με προστατέψει» δήλωσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ σχετικά με συγκεκριμένες φράσεις υποστήριξης προς τη ΧΑ που φέρεται να είπε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης