Βίντεο: Χαμός στη Βουλή μετά το επεισόδιο του υιού Μπαλτάκου με Χρυσαυγίτες

Βίντεο: Χαμός στη Βουλή μετά το επεισόδιο του υιού Μπαλτάκου με Χρυσαυγίτες

Θερμό επεισόδιο με μπουνιές, κλωτσιές και ύβρεις μεταξύ του υιού του παραιτηθέντος, πλέον, γεινικού γραμματέα της κυβέρνησης και βουλευτών της Χρυσής Αυγής 

Βίντεο: Χαμός στη Βουλή μετά το επεισόδιο του υιού Μπαλτάκου με Χρυσαυγίτες
Άγριο επεισόδιο με χειροδικίες και ύβρεις διαδραματίστηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στον 1ο όροφο της Βουλής έξω από το γραφείο του κ. Π. Μπαλτάκου μεταξύ του υιού του μέχρι πρότινος γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, ο οποίος υπηρετεί στα ΟΥΚ, και βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, βουλευτές και υπάλληλοι της Βουλής τρέχουν στους διαδρόμους φωνάζοντας ο ένας στον άλλο, με τους πιο ψύχραιμους να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση.  

Κλείσιμο

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο αστυνομικός που βρισκόταν έξω από το γραφείο του γγ της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου, κλώτσησε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο, που πήγαινε στα γραφεία του κόμματος, τα οποία βρίσκονται στον ίδιο διάδρομο.

Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ακολούθησε σύρραξη και ο γιος του κ. Μπαλτάκου μπήκε στα γραφεία του κόμματος, ζητώντας εξηγήσεις.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ίδιος χαστούκισε το βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη, κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και γρονθοκόπησε τον Νίκο Κούζηλο.

Το περιστατικό έντασης έληξε μετά την ψύχραιμη παρέμβαση της ασφάλειας της Βουλής, αλλά και του ίδιου του Παναγιώτη Μπαλτάκου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης