Τατσόπουλος: Ο Θεοδωράκης δεν λαϊκιζει, αποκάλυψε τις αδυναμίες της κεντροαριστεράς

Τατσόπουλος: Ο Θεοδωράκης δεν λαϊκιζει, αποκάλυψε τις αδυναμίες της κεντροαριστεράς

Ο ανεξάρτητος βουλευτής χαρακτήρισε ολέθριο λάθος του ΣΥΡΙΖΑ να μην υπερψηφίσει την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Τατσόπουλος: Ο Θεοδωράκης δεν λαϊκιζει, αποκάλυψε τις αδυναμίες της κεντροαριστεράς
Την εκτίμηση ότι «Το Ποτάμι» τοποθετείται στην Κεντροαριστερά διατύπωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος μιλώντας προσωπικά για τον Σταύρο Θεοδωράκη υποστήριξε ότι «δεν λαϊκίζει. Δεν επενδύει στο λαϊκισμό. Εκπροσωπεί ένα χώρο της Αριστεράς που σκέφτεται που θα τα βρουν όλα αυτά. Ο Σταύρος είπε τις αδυναμίες του».

Αναφερόμενος γενικότερα στο εγχείρημα και αφού επανέλαβε ότι έχει μιλήσει με τον δημοσιογράφο, ο Πέτρος Τατσόπουλος σημείωσε ότι βλέπει μια τεράστια αποδοχή του εγχειρήματος στις δημοσκοπήσεις γιατί πιστεύει ότι υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που αδιαφορεί για το ποιον θα ψηφίσει, καθώς είναι απογοητευμένη από τους μέχρι σήμερα πολιτικούς.

Μιλώντας για τα προσωπικά του σχέδια απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή τονίζοντας ότι τον ενδιαφέρει μόνο η ελληνική Βουλή. «Δεν καταλαβαίνω τη λογική όλοι οι βουλευτές να πάμε στην Ευρωβουλή. Το θεωρώ πολύ υποκριτικό, γιατί με το νόμο, όπως θα διαμορφωθεί, θα μπορείς να κρατήσεις την έδρα σου και να κάνεις τουρνέ στην Ευρωβουλή και, άμα θες, να ξαναγυρίσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Με αφορμή τη συζήτηση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις ψηφοφορίες για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ο Πέτρος Τατσόπουλος εκτίμησε ότι θα ήταν «ολέθριο λάθος» του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσει την άρση ασυλίας για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. «Πρέπει να πάρουμε πολιτική απόφαση να τους βγάλουμε εκτός νόμου» προσέθεσε σημειώνοντας: «Αυτά τα παλικάρια τα βλέπω σχεδόν δύο χρόνια στη Βουλή. Ο Κασιδιάρης κάνει τώρα το καλό παιδί. Θέλουμε να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στους φασίστες; Εγώ λέω όχι. Να τους αποβάλλουμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης