Ο Άδωνις έχει τη... λύση

Ο Άδωνις έχει τη... λύση

Πώς «απειλεί» να αντιδράσει ο υπουργός Υγείας σε περίπτωση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - Το tweet με το διαβατήριο ενώ το ζεύγος Γεωργιάδη προετοιμάζεται για το νέο μέλος της οικογένειας αφού η Ευγενία είναι έγκυος 

Ο Άδωνις έχει τη... λύση
Κέφια φαίνεται πως είχε το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μαζί με την «καλημέρα» του στο Twitter «ανέβασε» και μία φωτογραφία που έχει προκαλέσει συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη φωτογραφία φαίνεται ένα κουτί έκτακτης ανάγκης μέσα στο οποίο υπάρχει ένα διαβατήριο.

Τη φωτογραφία όμως ο υπουργός Υγείας συνόδευσε και με την εξής λεζάντα: «Σε περίπτωση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σπάστε το τζάμι».

Το... δρόμο με τις απειλές περί μετανάστευσης όταν σχηματιστεί κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε το προηγούμενο Σάββατο η συνεργάτιδα του Ευάγγελου Βενιζέλου Αφροδίτη Αλ Σάλεχ. «Θα μεταναστεύσω εαν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνω αντίσταση από το Παρίσι κατά της Χούντας της Αριστεράς, αν και τα Γαλλικά μου είναι χάλια», είπε η κυρία Αλ Σάλεχ σε συνέντευξή της στην «Ελευθεροτυπία».

Κλείσιμο


Την ίδια ώρα, σημερινά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό και έκαναν λόγο για εγκυμοσύνη της Ευγενίας Μανωλίδου. Όπως φαίνεται τελικά ο Άδωνις Γεωργιάδης θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς, μιας και η μαέστρος διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Πάντως τόσο η Ευγενία, όσο και ο Άδωνις ακόμη δεν έχουν επιβεβαιώσει το χαρμόσυνο γεγονός.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης