Ανεξάρτητοι Έλληνες: Μας «ψεκάζουν» με δραγωνικούς αστρικούς κύκλους

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Μας «ψεκάζουν» με δραγωνικούς αστρικούς κύκλους

Το νέο ζήτημα που προφανώς θα απασχολήσει τον ναό της Δημοκρατίας ο «Δραγωνικός ζωδιακός κύκλος», η «καρμική αστρολογία» και το «αντίστροφο ωροσκόπιο»

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Μας «ψεκάζουν» με δραγωνικούς αστρικούς κύκλους

«Μας ψεκάζουν ή όχι;». Το συγκεκριμένο θέμα προβληματίζει την ελληνική κοινωνία τουλάχιστον τα τελευταία τρία χρόνια. Έχει μάλιστα λάβει τέτοιες διαστάσεις ώστε ουκ ολίγοι βουλευτές να καταθέτουν σχετικές ερωτήσεις στην Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Πρέπει δε να σημειωθεί ότι η διαδικασία του ελέγχου αποτελεί την κορύφωση του κοινοβουλευτικού ρόλου καθώς ο βουλευτής έχει την δυνατότητα να κρίνει το έργο της κυβέρνησης να ζητά εξηγήσεις από υπουργούς κ.α. Είναι με λίγα λόγια μια σοβαρή διαδικασία… Ή μηπως όχι;  Ορισμένοι επιμένουν στο ότι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος δεν κρίνεται από την διαδικασία, αλλά από τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτόν. Σε κάθε περίπτωση, το νέο ζήτημα που προφανώς θα απασχολήσει τον ναό της Δημοκρατίας και το Μέγαρο Μαξίμου και το οποίο ενδεχομένως και να συνδέεται με τους «ψεκασμούς» είναι ο «Δραγωνικός ζωδιακός κύκλος», η «καρμική αστρολογία» και το «αντίστροφο ωροσκόπιο».

Αφορμή, στέκεται η ερώτηση της κυρίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη, βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη. Η δραστήρια βουλευτής Μαγνησίας εντόπισε δημοσίευμα του «Βηματοδότη» σύμφωνα με το οποίο ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης, αν και υπουργός και μάλιστα της Υγείας, εξακολουθεί να διδάσκει σε μαθητές αρχαία Ελληνικά και Ιστορία. Εως εδώ ουδέν μεμπτόν. Το «ύποπτο» κατά την βουλευτή βρίσκεται στο «ιδιόμορφο» φροντιστηριακού τύπου κέντρο διδασκαλίας «ΑΛΣ» όπου και μοιράζει τις γνώσεις του ο κ. Γεωργιάδης. Ανατρέχοντας λοιπόν στον ιστότοπο του Κέντρου «ανακάλυψε» και έσπευσε να ειδοποιήσει τον Πρωθυπουργό της χώρας – επισημαίνοντάς του πως «πέραν της διασκεδαστικής γραφικότητας, τίθενται σοβαρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το συμβατό των διαφόρων δραστηριοτήτων του κ. Γεωργιάδη αλλά και με την διάθεση επαρκούς χρόνου στα υπουργικά του καθήκοντα» - τα εξής: Πώς στο ιδιόμορφο φροντιστήριο διδάσκονται:  «Ἀρχαία Ἑλληνική κλασσική Ἀστρολογία» για αρχάριους – προχωρημένους, η «Καρμικὴ ἀστρολογία», η «ἀστρολογία τῆς παρελθούσης ἐμπειρίας» καθώς και εξειδικεύσεις των ανωτέρω όπως είναι οι «Δεσμοὶ σελήνης», ο «Δραγωνικὸς ζωδιακὸς», οι «Δραγωνικοὶ πλανῆτες - σημεῖα» και βέβαια το «ἀντίστροφο ὡροσκόπειο»... Εντομη προφανώς από τα ευρήματα της «ανασκαφής» καλέι τον κ. Σαμαρά να της απαντήσει εάν είναι ενήμερος για τις δραστηριότητες του υπουργού της και εν πάση περιπτώσει εάν «έχετε κάποιο σχόλιο – ερμηνεία για τα παραπάνω ή τα αποδίδετε απλά στην παρούσα φάση του «Δραγωνικού ζωδιακού κύκλου»;.  
Κλείσιμο

Κάποιοι πάντως, αναφέρουν ότι το κείμενο της κυρίας Χρυσοβελώνη είναι ειρωνικό και εντάσσεται στην βεντέτα που ξέσπασε εχθές μεταξύ της ιδίας και του κ. Γεωργιάδη όταν ο δεύτερος την κατηγόρησε ως «συνωμοσιολόγο». Την συγκεκριμένη εκτίμηση την στηρίζουν και σε μια δεύτερη ανακοίνωση της κυρίας Χρυσοβελώνη που χαρακτηρίζει τον υπουργό Υγείας «πολιτικό λούνα πάρκ»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης