Γιατί αποχώρησε ο Πάνος Καμμένος από τη Βουλή;

Γιατί αποχώρησε ο Πάνος Καμμένος από τη Βουλή;

Ο Αδ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο κ. Καμμένος έφυγε επειδή διέρρευσαν τα χαρτιά που αποδεικνύουν ότι έχει το σκάφος του σε offshore εταιρία

Γιατί αποχώρησε ο Πάνος Καμμένος από τη Βουλή;
Τα ηχηρά γέλια των βουλευτών κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας στη Βουλή ανάγκασαν τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο να διακόψει την ομιλία του και να αποχωρήσει από την αίθουσα φανερά ενοχλημένος.

Νωρίτερα, ο κ. Καμμένος είχε ζητήσει αρκετές φορές από το Προεδρείο της Βουλής να επιβάλλει την τάξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φασαρία προκλήθηκε από τον κ. Αδωνη Γεωργιάδη ο οποίος όμως κατά την αποχώρηση του κ. Καμμένου και των βουλευτών του ακούστηκε να λέει «εγώ δεν φταίω. Δεν έκανα τίποτα».

Κλείσιμο
Σε συνομιλία του πάντως με δημοσιογράφους παραδέχθηκε πως αυτός ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» και εξήγησε ότι «μετά από άδεια που μου έδωσε ο κ. Βορίδης, κρατούσα επιδεικτικά τα χαρτιά που αποδεικνύουν ότι ο κ. Καμμένος έχει περάσει το σκάφος του σε offshore εταιρία με έδρα το Λονδίνο. Προφανώς ο κ. Καμμένος το είδε, κατάλαβε τι έχω και άρχισε να κάνει σαρδάμ. Το γεγονός αυτό προκάλεσε και τα ηχηρά γέλια».

Από την άλλη ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης ζήτησε τον λόγο και ανέφερε: «Η αίθουσα γίνεται πεδίο μεγάλου ελλείμματος αίσθησης και του κινδύνου που βρίσκεται η χώρα και αίσθησης ευθύνης. Υπάρχουν μέλη του κοινοβουλίου που θεωρούν ότι ο λαός τους έφερε στην Βουλή για να βγαίνουν στα κανάλια».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης