Προκλητικός ο Κασιδιάρης έβρισε «καραγκιόζηδες» τα μέλη της προανακριτικής

Προκλητικός ο Κασιδιάρης έβρισε «καραγκιόζηδες» τα μέλη της προανακριτικής

Επειτα από την συζήτηση για την κλήση υποψηφίων μαρτύρων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φώναξε εξαγριωμένος: «Έχετε καταντήσει την επιτροπή θέατρο παραλόγου. Είστε όλοι σας καραγκιόζηδες»

Προκλητικός ο Κασιδιάρης έβρισε «καραγκιόζηδες» τα μέλη της προανακριτικής
Με ένταση ξεκίνησε η συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ καθώς για ακόμα μια φορά τα μέλη της δεν μπορούν να χαράξουν κοινή γραμμή ούτε για τα διαδικαστικά ζητήματα.

Είναι μάλιστα ενδεικτικό το γεγονός ότι στην κορύφωση της έντασης, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης αποχώρησε φωνάζοντας στους διαδρόμους της Βουλής «έχετε καταντήσει την επιτροπή θέατρο παραλόγου. Είστε όλοι σας καραγκιόζηδες».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό τα μέλη επιχειρούν να επικαιροποιήσουν την λίστα μαρτύρων και κυρίως να επιλέξουν τους ουσιώδεις μάρτυρες και τους υπόλοιπους να τους στείλουν για εξέταση από τον εισαγγελέα.

Κλείσιμο
Οι διαφωνίες και οι εντάσεις λοιπόν δεν άργησαν να εμφανιστούν όταν η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να απαριθμεί μια σειρά προσώπων που πρέπει να έρθουν στην επιτροπή καθώς κατά την γνώμη της «έχουν να προσφέρουν πολλά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης