Στο εδώλιο για ληστεία και ξυλοδαρμό ο Κασιδιάρης

Στο εδώλιο για ληστεία και ξυλοδαρμό ο Κασιδιάρης

Αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρας με αφορμή τη δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής...

Στο εδώλιο για ληστεία και ξυλοδαρμό ο Κασιδιάρης
Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσει σήμερα, Δευτέρα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατηγορούμενος σε υπόθεση επίθεσης και ληστείας σε βάρος πολίτη, από αγνώστους δράστες.

Η υπόθεση εκκρεμεί πριν ο Ηλίας Κασιδιάρης εκλεγεί βουλευτής και για να δικαστεί απαιτήθηκε η άρση της βουλευτικής του ασυλίας, την οποία και ο ίδιος ζήτησε.

Κλείσιμο
Ο βουλευτής καλείται ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την κατηγορία της συνέργειας σε ληστεία, αδίκημα που αφορά επίθεση που είχε δεχθεί μεταπτυχιακός φοιτητής το 2007 στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου από πέντε δράστες

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Ηλίας Κασιδιάρης παρείχε συνδρομή στους άγνωστους που χτύπησαν με γκλομπς και μαχαίρωσαν τον φοιτητή από τον οποίο αφαίρεσαν την αστυνομική του ταυτότητα.

Η εμπλοκή του Ηλία Κασιδιάρη στην υπόθεση προέκυψε από κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που είπε στις αρχές ότι οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στον νυν βουλευτή.

Ο κατηγορούμενος βουλευτής αρνείται ότι συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στο περιστατικό και υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα και ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν ως ιατρικός επισκέπτης και ότι το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ της κλινικής



Αντιφασιστική συγκέντρωση στην Αλεξάνδρας με αφορμή τη δίκη Κασιδιάρη
Στη συμβολή των οδών Λουκάρεως και Αλεξάνδρας νωρίτερα πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά σε ληστεία και ξυλοδαρμό με κατηγορούμενο τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Οι αστυνομικοί κύκλωσαν τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να αποτραπεί να φτάσουν στην είσοδο του Εφετείου, καθώς στην είσοδο αυτού βρίσκονταν οπαδοί της Χρυσής Αυγής, για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον κ. Κασιδιάρη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης