Κάτω από άκρα μυστικότητα η κατάθεση Λιβανού - Ζωγραφάκη

Κάτω από άκρα μυστικότητα η κατάθεση Λιβανού - Ζωγραφάκη

Κάτω από άκρα μυστικότητα προσήλθαν και κατέθεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην εισαγγελέα Πρωτοδικών της Αθήνας, Πόπη Παπανδρέου, οι επιχειρηματίες Ιωσήφ Λιβανός και Γιώργος Ζωγραφάκης

Θα τη συναντήσω μετά από ένα χρόνο
Κάτω από άκρα μυστικότητα η κατάθεση Λιβανού - Ζωγραφάκη
Κάτω από άκρα μυστικότητα προσήλθαν και κατέθεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην εισαγγελέα Πρωτοδικών της Αθήνας, Πόπη Παπανδρέου, οι επιχειρηματίες Ιωσήφ Λιβανός και Γιώργος Ζωγραφάκης.

Με την κατάθεσή τους ξεκινά ουσιαστικά και η έρευνα της δικαιοσύνης προκειμένου να διερευνηεί η βασιμότητα των καταγγελιών των δύο επιχειρηματιών, σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, και οι πρώην υπουργοί Βουλγαράκης και Λιάπης εμπλέκονται σε ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος μέσω των εταιρειών του ομίλου «ΚΑΡΟΥΖΟΣ» ύψους 10,3 δις ευρώ.

Οι κ.κ. Ιωσήφ Λιβανός και Γιώργος Ζωγραφάκης, επίσης, προσκόμισαν έγγραφα τα οποία μελετά η εισαγγελέας.

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος της συζύγου του κ. Καρούζου, Ρεββέκας Σκαφτούρα, Αλέξανδρος Λυκουρέζος δήλωσε: «Έξι μήνες ο Γιάννης Καρούζος δεν έχει δει τα παιδιά του. Η κυρία Σκαφτούρα είναι κατηγορηματική ότι κανένα από τα πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται δεν έχουν ανάμειξη με αυτά που καταγγέλλουν Λιβανός και Ζωγραφάκης. Η ίδια γνωρίζει ότι η υπόθεση ελέγχεται από το ΣΔΟΕ και την εισαγγελία και περιμένει τη δικαστική της εξέλιξη. Έχει ήσυχη τη συνείδησή της ότι δεν έχει διαπράξει τίποτα μη νόμιμο και ελπίζει και πιστεύει ότι η δικαιοσύνη θα ανιχνεύσει την πραγματική διάσταση της υπόθεσης».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης