Ο Αμβρόσιος «ευλογεί» την Χρυσή Αυγή!

Ο Αμβρόσιος «ευλογεί» την Χρυσή Αυγή!

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά με μία νέα επιστολή εξαπολύει πυρά κατά κομμάτων και πολιτικών προσώπων και υποστηρίζει ένθερμα το κόμμα των Χρυσαυγιτών.

Ο Αμβρόσιος «ευλογεί» την Χρυσή Αυγή!
Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά με μία νέα επιστολή μέσω της οποίας εξαπολύει πυρά κατά κομμάτων και πολιτικών προσώπων και υποστηρίζει ένθερμα το κόμμα των Χρυσαυγιτών, με αφορμή την άρνηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μίμη Ανδρουλάκη να λάβει μέρος στην ορκωμοσία, λόγω της παρουσίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ενώ ασκεί κριτική και στα ΜΜΕ επειδή «πρόβαλαν με υπερβολικό ζήλο το ατυχές περιστατικό με το εγέρθητι.

«Η δημοκρατία μας είναι επιλεκτική - τότε είναι άρρωστη». Η επιστολή ξεκινά με αυτόν τον τίτλο και από την πένα του μητροπολίτη δεν ξέφυγε πραγματικά κανείς...

Ο μητροπολίτης επιτίθεται σε όσους κατηγορούν το ακροδεξιό κόμμα, εκφράζοντας παράλληλα την απορία: «Δεν δύναμαι να κατανοήσω πώς και γιατί οι ιδέες της Χρυσής Αυγής είναι ανατρεπτικές και γιατί δεν είναι το ίδιο ανατρεπτικές ή επικίνδυνες και οι ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ».

Κλείσιμο
Από τον αιχμηρό λόγο του δεν ξέφυγε στην επιστολή ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας, ο Α. Σαμαράς και ο Ευ. Βενιζέλος, στους οποίους προσάπτει εμμέσως πλην σαφώς ότι «έχουν έλλειμμα Δημοκρατίας στην ψυχή τους, συμπεριφερόμενοι κατ' αυτόν τον τρόπο στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή».


Διαβάστε την επιστολή ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης