Στον Μ. Παπαϊωάννου η αναφορά Ντόρας για Νικολούδη

Στον Μ. Παπαϊωάννου η αναφορά Ντόρας για Νικολούδη

Ο υπουργός Δικαιοσύνης είναι ο μόνος αρμόδιος να αποφασίσει για τον αν θα κινηθεί η ποινική διαδικασία εις βάρος του κ. Νικολούδη

Στον Μ. Παπαϊωάννου η αναφορά Ντόρας για Νικολούδη
Στον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου απέστειλε την αναφορά της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Τέντες.

Με την αναφορά της, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας ζητεί τη διενέργεια έρευνας σε βάρος του επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, εισαγγελέα κ. Παναγιώτη Νικολούδη, μετά την αποκάλυψη ότι ο σύζυγός της, Ισίδωρος Κούβελος, είναι το πρόσωπο εκείνο που έβγαλε στο εξωτερικό 1 εκατ. δολάρια.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης είναι ο μόνος αρμόδιος να αποφασίσει για τον αν θα κινηθεί η ποινική διαδικασία εις βάρος του κ. Νικολούδη λόγω του βαθμού -αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου- που φέρει ο επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος.

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης επισκέφθηκε τον κ. Νικολούδη και είχε συνάντηση μαζί του για το θέμα του εμβάσματος.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε πως για τη Δημοκρατική Συμμαχία η όλη υπόθεση δεν τελειώνει εδώ και επισήμανε πως θα ψάξουν και θα αποκαλύψουν όλη την αλήθεια.

Όπως είπε, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: ή επιχειρείται η συγκάλυψη του πραγματικού δράστη που έβγαλε έξω το 1 εκατ. και είναι προστατευόμενος του συστήματος, ή υπάρχει σκευωρία. «Πήρα κάποιες πληροφορίες από τον κ. Νικολούδη, οι οποίες θα μας φανούν χρήσιμες για την αποκάλυψη της αλήθειας» ανέφερε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης