O Ρέσλερ έρχεται, η κυβερνητική επιτροπή συνεδριάζει...

O Ρέσλερ έρχεται, η κυβερνητική επιτροπή συνεδριάζει...

Συνάντηση Παπανδρέου με Βενιζέλο, μετά και τη χτεσινή τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με την καγκελάριο Μέρκελ

Philipp Rösler arrives, the government committee meets
Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του protothema.gr, καθώς ο πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε στο αίτημα κορυφαίων υπουργών, ορίζοντας συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής για τις 10 το πρωί της Πέμπτης.

Το αίτημα για συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής, προκειμένου οι κ.κ. Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος να ενημερώσουν για όλες τις φλέγουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, είχαν διατυπώσει οι Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Άννα Διαμαντοπούλου και Ανδρέας Λοβέρδος.

Καθώς φαίνεται, στην κυβέρνηση υπάρχει έλλειμμα επικοινωνίας, καθώς ακόμα και κορυφαίοι υπουργοί δεν γνωρίζουν στοιχεία για το σχεδιασμό του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών.

Κλείσιμο
Ωστόσο, είναι σαφές ότι υπάρχει και κινητικότητα ενόψει της αυριανής άφιξης του Γερμανού αντικαγκελάριου και υπουργού Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ, ο οποίος έρχεται επικεφαλής αποστολής Γερμανών επιχειρηματιών, ενώ δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου τον παρουσίαζαν να εισηγείται σχέδιο για ελεγχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, προγραμματίστηκε για σήμερα συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο. Το αντικείμενο προφανές: οι εξελίξεις στη συνεδρίαση του Eurogroup την Δευτέρα καθώς και η χτεσινή τηλεφωνική επικοινωνία του Γιώργου Παπανδρέου με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης