Το «Μαγικό Πεφταστέρι»: Το παραμύθι που μυεί τα παιδιά στη μαγεία των Χριστουγέννων

Το «Μαγικό Πεφταστέρι»: Το παραμύθι που μυεί τα παιδιά στη μαγεία των Χριστουγέννων

Η χριστουγεννιάτικη ιστορία της ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει τα παιδιά σε όλη την Ελλάδα να νανουριστούν με μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας




Το «Μαγικό Πεφταστέρι»: Το παραμύθι που μυεί τα παιδιά στη μαγεία των Χριστουγέννων
Η μαγεία των Χριστουγέννων έχει ήδη πλημμυρίσει δρόμους και εμπορικά καταστήματα. Τα γιορτινά ψώνια έχουν ξεκινήσει για τα καλά και οι διαφημίσεις για παιδικά παιχνίδια κερδίζουν τις εντυπώσεις των μικρών μας φίλων που ήδη έχουν αρχίσει να «ταχυδρομούν» τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη.

Όμως φέτος τα Χριστούγεννα, ένα διαφορετικό δώρο έρχεται να προστεθεί στις επιλογές μας. Μια μικρή ιστορία για το καλό, που φέρνει στο προσκήνιο της αξία της προσφοράς, τη δύναμη της ευχής, τη μαγεία της αγάπης. Πρόκειται για μια όμορφη ζεστή χριστουγεννιάτικη ιστορία, με τίτλο το «Μαγικό Πεφταστέρι», από τη γνωστή αλυσίδα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος. Το παραμύθι αφηγείται την ιστορία μιας παιδικής ευχής, που γίνεται πραγματικότητα μέσα από τη μαγεία των Χριστουγέννων. Ένα παραμύθι, γραμμένο από καρδιάς, που θα κάνει μικρούς μας φίλους σε όλη την Ελλάδα να νανουριστούν με μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας. 

Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι και το ίδιο το παραμύθι «κάνει το καλό» για παιδιά που έχουν ανάγκη την φροντίδα μας. Η αλυσίδα, στο πλαίσιο των προϊόντων «Καλού σκοπού», που διαθέτει στα καταστήματά της, όλο το χρόνο, προσφέρει τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις σε ιδρύματα για παιδιά σε όλη τη χώρα. 

Κλείσιμο
Φέτος, «φωτίζει τις καρδιές» μέσα από αυτή την ξεχωριστή ιστορία, που έχει ως στόχο να μεταφέρει μηνύματα ελπίδας και να κάνει τα παιδιά μας να ονειρευτούν έναν πιο όμορφο κόσμο, που η αγάπη είναι πράξη και οι ευχές βγαίνουν αληθινές. 

Σε μια εποχή όπως η σημερινή, αξίζει όλοι να θυμηθούμε την αξία της ευχής, το δικαίωμα στο όνειρο και τη μαγεία της αγάπης. Γιατί όπου υπάρχει αγάπη, όλα είναι εφικτά και ακόμα και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης