Δείτε βίντεο: Υπομονετική μαμά σε απόγνωση!

Δείτε βίντεο: Υπομονετική μαμά σε απόγνωση!

Οι μέρες με τα παιδιά είναι γεμάτες από πολύ αγάπη, συγκινήσεις και προκλήσεις

Δείτε βίντεο: Υπομονετική μαμά σε απόγνωση!
Επιτέλους το όνειρό σας έγινε πραγματικότητα και αποκτήσατε τα παιδιά που τόσο πολύ θέλατε. Γίνατε μάνα, ότι πιο σημαντικό, μοναδικό και σπουδαίο για μια γυναίκα. Τα μικρά σας αγγελούδια σας προσφέρουν όλη την ευτυχία του κόσμου αλλά πολλές φορές μπορούν να σας φέρουν σε απόγνωση. Στο βίντεο που ακολουθεί και ανέβηκε σε ψυχαγωγικό ιστοτόπο δείχνει πώς είναι η ημέρα μιας μητέρας με δύο μικρά παιδιά.

Εσείς είστε στο κρεβάτι. Ενα τερατάκι σκαρφαλώνει στην κοιλιά σας και χοροπηδάει. Σας ρίχνει μαξιλάρια και ότι άλλο βρει. Σας λέει απλά σήκω από το κρεβάτι τώρα. Η πιο όμορφη μέρα μόλις ξεκίνησε. Σειρά έχει η τουαλέτα. Και εκεί πάτε μαζί, αγκαλιά. Πρωινό στο τραπέζι και μετά βόλτα και κυνηγητό. Επιστροφή στο σπίτι με τα ψώνια στα χέρια και το παιδί αγκαλιά. Μετά πάλι βόλτες στην εξοχή ή βόλτες με το καρότσι στη βροχή. Και τώρα κάτι πρέπει να φάμε. Με το ένα χέρι ανακατεύει το φαγητό στην κατσαρόλα και με το άλλο κρατάει αγκαλιά το παιδί. 

Τα χάδια, τα φιλιά και η αγάπη της μάνας είναι ανεξάντλητα όσο κουραστική και να είναι μια μέρα. Ακόμα και όταν βλέπεις το παιδί σου να πετάει τον υπολογιστή μέσα στην λεκάνη της τουαλέτας δεν αντιδράς. Οταν έχεις παιδιά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα γιατί η ύπαρξή τους σε αποζημιώνει με τον καλύτερο τρόπο. Και μπορεί στο τέλος της ημέρας μια μητέρα να είναι εξαντλημένη και εξουθενωμένη ξέρει όμως ότι η επόμενη μέρα που την περιμένει θα είναι γεμάτη από νέες προκλήσεις και νέες συγκινήσεις.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης