Λιγούρες στην εγκυμοσύνη: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Λιγούρες στην εγκυμοσύνη: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Η εγκυμοσύνη είναι μία μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία για κάθε γυναίκα. Το σώμα σας αλλάζει, νιώθετε το μωρό σας μέρα με τη μέρα να μεγαλώνει στην κοιλίτσα σας και φυσικά έχετε όλα αυτά τα κλασικά συμπτώματα που έχει κάθε μέλλουσα μαμά!

Λιγούρες στην εγκυμοσύνη: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!
Ήδη από τους πρώτες μήνες της εγκυμοσύνης σας νιώθετε την ανίκητη ανάγκη να φάτε κάτι που σας «μύρισε», ενώ φαγητά που κάποτε λατρεύατε δεν αντέχετε ούτε να τα βλέπετε! Γιατι; Είναι οι λεγόμενς λιγούρες της εγκυμοσύνης και είναι πραγματικότητα!

Τους εννέα αυτούς μήνες, οι ορμόνες σας τρελαίνονται, σας κάνουν άνω κάτω και φυσικά επεηρεάζουν την αίσθηση της γεύσης σας. Σας κάνουν να λατρεύετε φαγητά που συχαινόσασταν, να κάνετε τρελούς συνδυασμούς γεύσεων και να τρώτε πολλά καυτερά φαγητά. Οι λιγούρες είναι ένα συχνό και αθώο σύμπτωμα της εγκυμοσύνης, το οποίο είναι και το όπλο του οργανισμού με το οποίο προσπαθεί να καλύψει τις επιπλέον ανάγκες ιχνοστοιχείων και μετάλλων που μπορεί να χρειάζονται για την σωστή ανάπτυξη του μωρού σας! Για παράδειγμα αν νιώθετε λιγούρα για κάποιο γαλακτοκομικό μπορεί να έχετε έλλειψη ασβεστίου, ή αν θέλετε να φάτε κάποιο γλυκό, να έχετε πεσμένο ζάχαρο.


Διαβάστε περισσότερα στο
Κλείσιμο
www.mothersblog.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης