Μαθήματα μητρικού θηλασμού

Μαθήματα μητρικού θηλασμού

Tτο Σάββατο 1 Νοεμβρίου, στις 11:30 π.μ. και στις 17:00μ.μ., θα διεξαχθούν ενημερωτικές ομιλίες με θέμα «Μητρικός Θηλασμός και περιποίηση του βρέφους»

Μαθήματα μητρικού θηλασμού
Με αφορμή την έναρξη της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, από 1 έως 7  Νοεμβρίου, η Μαιευτική / Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ συμμετέχει σε εκδηλώσεις που διοργανώνει το Εμπορικό Κέντρο AVENUE με τίτλο «Ημέρες Υγείας και Ποιότητας Ζωής».

Στο πλαίσιο αυτό το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, στις 11:30 π.μ. και στις 17:00μ.μ., θα διεξαχθούν ενημερωτικές ομιλίες με θέμα «Μητρικός Θηλασμός και περιποίηση του βρέφους», στη «μικρή πλατεία» του Εμπορικού Κέντρου AVENUE (Λεωφ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι). Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και κυρίως στις νέες μητέρες και για την κράτηση θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 – 63 83 905.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα μιλήσουν οι κυρίες Γεωργία Αναγνωστάκου, Μαία, Προϊσταμένη Χειρουργείου ΙΑΣΩ και Ιωάννα Ιερομνήμων, Μαία Προϊσταμένη Νοσηλευτικού Ορόφου ΙΑΣΩ, δίνοντας συμβουλές για επιτυχή Μητρικό Θηλασμό και φροντίδα του βρέφους. Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι η προσπάθεια ευαισθητοποίησης, πληροφόρησης και προώθησης του μητρικού θηλασμού.
 
Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και η UNICEF, αναγνωρίζοντας την αξία του Μητρικού Θηλασμού καθιέρωσαν την Πρωτοβουλία «Νοσοκομεία Φιλικά προς τα Βρέφη» ορίζοντας τα Δέκα Βήματα για Επιτυχή Μητρικό Θηλασμό, των οποίων η υιοθέτηση αποτελεί απώτερο στόχο του ΙΑΣΩ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης