Κάντε γιόγκα γυμνοί για να τα βρείτε με το σώμα σας, λέει 30χρονη δασκάλα

Κάντε γιόγκα γυμνοί για να τα βρείτε με το σώμα σας, λέει 30χρονη δασκάλα

Καλύτερο σεξ, υγεία και ευεξία «υπόσχεται» η δασκάλα που γνωρίζει τεράστια επιτυχία - Κάνει γυμνή γιόγκα σε 30 γυναίκες ανά μάθημα και... σπάει ταμεία

Κάντε γιόγκα γυμνοί για να τα βρείτε με το σώμα σας, λέει 30χρονη δασκάλα
Γιόγκα σε... ένα σωρό μορφές έχουμε δει τα τελευταία χρόνια που είναι «στη μόδα», όμως η «τελειωτική» απάντηση έρχεται από την 30χρονη γιόγκι Ρόζι Ρις από την Αυστραλία: Κάντε γιόγκα γυμνοί και... λύστε όλα σας τα προβλήματα! 

Η συγκεκριμένη δασκάλα της γιόγκα γνωρίζει ήδη τεράστια επιτυχία και ταξιδεύει σε όλη τη χώρα για να διδάξει σε έως 30 γυναίκες ανά μάθηματα - όλες γυμνές - τα μυστικά της γιόγκα. 

Σκοπός της, όπως λέει, είναι να παροτρύνει κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως κιλών και αναλογιών, να αγκαλιάσει το σώμα της και να το αποδεχτεί. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να έχει καλύτερη υγεία, ευεξία και να απολαμβάνει περισσότερο τον ύπνο αλλά και το σεξ. 

«Η γυμνή γιόγκα είναι κάτι που χρειάζεται πολύ θάρρος να κάνεις, αλλά όταν αυτές οι γυναίκες φεύγουν από τα μαθήματά μου, αισθάνοναι άνετες μέσα στα σώματά τους», λέει η Ρις. 

«Ειδικά για όσες είναι μητέρες και το σώμα τους έχει αλλάξει τόσο πολύ, είναι εκπληκτικό να αποκτούν πάλι ευγνωμοσύνη για το σώμα τους», συμπληρώνει. 

Το κάθε «γυμνό» μάθημα διαρκεί τέσσερις ώρες και διεξάγεται στο ημίφως, σε ένα δωμάτιο φωτισμένο μόνο από κεριά. Κοστίζει 120 δολάρια και αυτή τη στιγμή διεξάγεται σε διάφορες πόλεις της Αυστραλίας, το Περθ, το Σίδνεϊ, την Μελβούρνη, την Αδελαΐδα μεταξύ αυτών. 











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης