Emily Ratajkowski: Ήθελαν να την διώξουν στην πρώτη της φωτογράφιση, αλλά μετά την είδαν γυμνή...

Emily Ratajkowski: Ήθελαν να την διώξουν στην πρώτη της φωτογράφιση, αλλά μετά την είδαν γυμνή...

Ήταν «απεριποίητη» και φορούσε κάτι «τρομακτικά πλαστικά παπούτσια», θυμάται ο συντάκτης Steven Shaw, από τον οποίο ο φωτογράφος Tony Duran ζήτησε να στείλει την 20χρονη -τότε- καλλονή σπίτι της! - Όταν όμως έβγαλε τα ρούχα της, έμειναν όλοι... άφωνοι!

Emily Ratajkowski: Ήθελαν να την διώξουν στην πρώτη της φωτογράφιση, αλλά μετά την είδαν γυμνή...
Την Emily Ratajkowski την γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά από τις σέξι φωτογραφίσεις και τις -κατά κανόνα- ημίγυμνες ή και ολόγυμνες πόζες της στα editorial περιοδικών μόδας και σε σελίδες αποκλειστικά για το ανδρικό κοινό.

Η ίδια, δε, φροντίζει καθημερινά να «τροφοδοτεί» το Instagram της με σέξι φωτογραφίες, κάνοντας τους άρρενες φαν της να... παραμιλούν.

«Ντροπαλή», λοιπόν, έπειτα από τα παραπάνω, δύσκολα θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς. Πόσω μάλλον, όταν είναι γνωστό ότι πόζαρε ολόγυμνη για την πρώτη κιόλας δουλειά της ως μοντέλο, πριν από πέντε χρόνια, για λογαριασμό του περιοδικού «Treats!».

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Mirror», εκείνη η φωτογράφιση λίγο έλειψε να μην πραγματοποιηθεί ποτέ, καθώς η Emily εμφανίστηκε τότε, σε ηλικία 20 χρονών, ούσα «ατημέλητη», με ένα φαρδύ φόρεμα και «τρομακτικά» πλαστικά παπούτσια, σύμφωνα με τις περιγραφές όσων δούλεψαν μαζί της για εκείνο το project.

Μάλιστα, ο συντάκτης Steve Shaw αποκάλυψε ότι του είχαν δώσει εντολή να στείλει την Emily σπίτι της! Ο φωτογράφος, Tony Duran, δεν ήθελε καν να την συναντήσει, ενώ εκείνη τον περίμενε υπομονετικά.

«Ο επιμένων νικά», ωστόσο. H Ratajkowski έγινε τελικά δεκτή από τους ιθύνοντες του περιοδικού και, όταν έβγαλε τα ρούχα της για τις ολόγυμνες πόζες, τους άφησε όλους... ξερούς με το απίθανο σώμα της. «Δεν είχα δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Ένα τόσο όμορφο σώμα. Ήταν σαν την Κέιτ Μος, αλλά... με κορμί» θυμάται ο Shaw.

Η φωτογράφιση αυτή άνοιξε τον δρόμο της Emily προς την αναγνώριση και την διασημότητα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία...









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης