Με πέντε γυμνούς άντρες σε ένα κρεβάτι «επιστρέφει» η σειρά για τον Λουδοβίκο XIV!

Με πέντε γυμνούς άντρες σε ένα κρεβάτι «επιστρέφει» η σειρά για τον Λουδοβίκο XIV!

Είναι πορνό και όχι ιστορική σειρά, λένε οι επικριτές του σίριαλ - Περιέχει... άπλετες σκηνές σεξ μεταξύ αντρών και γυναικών, με «πρόφαση» όσα γίνονταν στην αυλή του «Βασιλιά Ήλιου» της Γαλλίας

Με πέντε γυμνούς άντρες σε ένα κρεβάτι «επιστρέφει» η σειρά για τον Λουδοβίκο XIV!
Με ακόμα περισσότερο «σοκ» για τους σεμνούς βρετανούς τηλεθεατές ξεκινά την Παρασκευή του Πάσχα η σειρά «Βερσαλλίες» που προβάλλεται από το BBC 2 στην Αγγλία.

Μόλις στο πρώτο επεισόδιο, οι τηλεθεατές θα δουν έναν από τους πρωταγωνιστές, τον αδερφό του Βασιλιά Λουδοβίκου XIV στο κρεβάτι με τον εραστή του... και ακόμα τρεις άντρες! 



Το γεγονός και μόνο ήταν αρκετό για να επαναφέρει τις αντιδράσεις και τα σχόλια πως η συγκεκριμένη σειρά του βρετανικού κρατικού καναλιού μόνο για τα ιστορικά γεγονότα δεν ενδιαφέρεται. Πρόκειται για ένα «μεταμφιεσμένο πορνό» λένε και μάλλον δεν έχουν και πολύ άδικο, καθώς ήδη από το τρέιλερ της νέας σεζόν φαίνεται πως το «σεξ χωρίς όρια» θα είναι και πάλι ο πραγματικός πρωταγωνιστής. 

Σε άλλο σημείο βλέπουμε τον Βασιλιά Ήλιο, όπως ήταν το προσωνύμιο του Λουδοβίκου, στο κρεβάτι γυμνό με την ερωμένη του. Το ίδιο το τρέιλερ της νέας σεζόν περιέχει... αμέτρητες σκηνές γυμνού, ενώ ο Λουδοβίκος ακούγεται να μας προσκαλεί σε μια αυλή όπου κυριαρχεί «η διαφθορά, το σκοτάδι, οι πειρασμοί, ο φόνος». 



Η κριτική προς το BBC, εκτός του περιεχομένου της σειράς, εστιάζει επίσης στο γεγονός πως προβάλλεται σε prime time, στις 9:30 το βράδυ! Οι «Βερσαλλίες» είναι μια σειρά που προβάλλεται μετά τις 9 το βράδυ από το BBC2 και το περιεχόμενό της δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που περιμένει να δει το ενήλικο τηλεοπτικό κοινό», ήταν η απάντηση του καναλιού. 

Στην τρίτη σεζόν των «Βερσαλλιών» θα δούμε τον παρανοϊκό Λουδοβίκο να διατάζει τους Γάλλους ευγενείς να μείνουν στις πολυαγαπημένες του Βερσαλλίες, ώστε να τους έχει από κοντά. Αυτή η «μετακόμιση» όμως αναζωπυρώνει τα πάθη και τις αντιζηλίες και πολύ γρήγορα αυτή η ένταση οδηγεί σε βία και φόνους. 











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης