«Βγήκε από τα ρούχα της» η Ratajkowski για τις γυμνές φωτογραφίες

«Βγήκε από τα ρούχα της» η Ratajkowski για τις γυμνές φωτογραφίες

Το σέξι μοντέλο καταγγέλλει τον φωτογράφο Jonathan Leder ότι «παραβίασε» τα δικαιώματά της με τη δημοσίευση του καυτού υλικού της παλιάς της φωτογράφησης

«Βγήκε από τα ρούχα της» η Ratajkowski για τις γυμνές φωτογραφίες
Έξαλλη είναι η εκρηκτική καλλονή Emily Ratajkowski με την δημοσίευση ολόγυμνων φωτογραφιών της - που είχαν τραβηχτεί στο πλαίσιο μιας παλαιότερης φωτογράφησης - σε ένα καινούργιο λεύκωμα που αναμένεται να γίνει μπεστ-σέλερ.

Η Ratajkowski πόζαρε ολόγυμνη και με σέξι εσώρουχα για τον φακό του φωτογράφου Jonathan Leder το 2012, πριν ακόμα η φήμη της εκτοξευτεί. Η φωτογράφιση έγινε σε ένα σπίτι στη  Nέα Υόρκη, για ένα «καλλιτεχνικό αφιέρωμα» σε ένα περιοδικό, ωστόσο τρία χρόνια αργότερα, ο Leder συμπεριέλαβε ορισμένες από αυτές τις σέξι φωτογραφίες σε ένα λεύκωμά του, γεγονός που συνέβαλε στην αύξηση των πωλήσεων.





Θέλοντας προφανώς να εκμεταλλευτεί ακόμα περισσότερο την φήμη που έχει αποκτήσει τελευταία το νεαρό μοντέλο, ο φωτογράφος αποφάσισε να δημοσιεύσει ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από εκείνη την καυτή φωτογράφηση, σε ένα καινούργιο λεύκωμα με τίτλο «Leder/Ratajkowski» χωρίς πάντως να ζητήσει την άδεια της ίδιας της κοπέλας. Αυτό φυσικά εξόργισε την Emily, η οποία «ξέσπασε» με αναρτήσεις της στο Twitter.

H 25χρονη επισημαίνει ότι δεν έδωσε την άδειά της ούτε πληρώθηκε για τη  δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τη φύση της συμφωνίας της με τον γνωστό φωτογράφο. Συμπληρώνει δε ότι η δημοσίευση αυτού του υλικού χωρίς τη συγκατάθεσή της παραβιάσει όλα όσα πρεσβεύει η ίδια, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος των γυναικών να επιλέγουν οι ίδιες πού και πώς θα μοιραστούν τη σεξουαλικότητα και τα σώματά τους.

Δείτε παρακάτω τα tweet και τις επίμαχες φωτογραφίες που εκνεύρισαν το καυτό μοντέλο

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης