Λονδίνο: Επίδειξη μόδας με γυμνά μοντέλα

Λονδίνο: Επίδειξη μόδας με γυμνά μοντέλα

Δείτε το βίντεο -«Ο συνδυασμός του γυμνού κορμιού με τα ροζ μαλλιά, το καπέλο και τα φούξια παπούτσια είναι μοναδικός»

Λονδίνο: Επίδειξη μόδας με γυμνά μοντέλα
Δεν είχαν κάτι να φορέσουν ή μήπως όχι; Το γυμνό πουλάει και μάλιστα πολύ. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε ο εκκεντρικός Γάλλος κομμωτής -σχεδιαστής Charlie Le Mindu ο οποίος πραγματοποίησε μια επίδειξη μόδας σαν αυτές που δεν έχουμε δει στα ντεφιλέ.

Ανέβασε στην πασαρέλα τα μοντέλα του τα οποία ήταν εντελώς γυμνά. Το μόνο αξεσουάρ που είχαν ήταν μεγάλα καπέλα, ροζ μαλλιά και φούξια μποτάκια. 

Όταν το γυμνό μοντέλο ανέβηκε στην πασαρέλα οι φασιονίστες στο Λονδίνο έπαθαν σοκ. Ο Charlie ξέρει να σοκάρει εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι φτιάχνει τις περούκες της Lady Gaga. 
To βίντεο που ανέβηκε στο YouTube το έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 165.000 άτομα ενώ πολλοί είναι εκείνοι που δήλωσαν φαν με το θέαμα. Μάλιστα ένας έγραψε: «Ο συνδυασμός του γυμνού κορμιού με τα ροζ μαλλιά, το καπέλο και τα φούξια παπούτσια είναι μοναδικός».







Ποιος είναι ο Charlie Le Mindu 
Αυτός ο εκκεντρικός τύπος είναι κάτι πολύ περισσότερο από «κομμωτής». Ξεκίνησε νωρίς με τη δημιουργία των θρυλικών κομμωτηρίων «Pop Up Salon» στο Βερολίνο. Επιπλέον ήταν κομμωτής για πολλά χρόνια σε διάσημα clubs στο Βερολίνο όπως το «White Trash» ή το «Rio Club». Σε αυτά τα μέρη, όλα του τα δημιουργήματα χαρακτηρίστηκαν από τόλμη και δημιουργικότητα την οποία και μετέφερε όταν μετακόμισε στο Λονδίνο. Στην Αγγλία το 2009 λάνσαρε την πρώτη του collection με περούκες στην διάρκεια της εβδομάδας μόδας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης