Naked Attraction: Για να κερδίσεις πρέπει να γδυθείς!

Naked Attraction: Για να κερδίσεις πρέπει να γδυθείς!

Τολμηρό σόου που θα προκαλέσει αντιδράσεις - Ενας άνδρας και μια γυναίκα πρόκειται να επιλέξουν συντρόφους ανάμεσα από έξι άτομα τα οποία θα δουν για πρώτη φορά γυμνά μέσα στο Studio

Naked Attraction: Για να κερδίσεις πρέπει να γδυθείς!
Στα χρόνια της τεχνολογικής και της κοινωνικής επανάστασης το Channel 4 έρχεται να ταράξει τα τηλεοπτικά νερά με ένα τολμηρό και άκρως σεξιστικό σόου. Οι εμπνευστές του «Naked Attraction» πηγαίνουν το θέμα του τηλεοπτικού ραντεβού ένα βήμα παραπάνω.

Στο εν λόγω τηλεοπτικό παιχνίδι που θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία στις 25 Ιουλίου οι διαγωνιζόμενοι παίκτες θα είναι εντελώς γυμνοί. Σε πρώτη φάση κριτήριο για την επιλογή των παικτών θα είναι το σώμα τους και σε δεύτερη η προσωπικότητά τους.



Συγκεκριμένα ένας άνδρας και μια γυναίκα πρόκειται να επιλέξουν συντρόφους ανάμεσα από έξι άτομα τα οποία θα δουν για πρώτη φορά γυμνά μέσα στο Studio!

Το show είναι βασισμένο στις απόψεις των ψυχολόγων και επιστημόνων που ειδικεύονται στο σεξ και πιστεύουν ότι το σώμα προβάλλει τις καλύτερες πληροφορίες για την επιλογή συντρόφου!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης