Η γυμνή φωτογράφιση της πληθωρικής Charlotte McKinney

Η γυμνή φωτογράφιση της πληθωρικής Charlotte McKinney

Η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς «Baywatch» σε κάθε εμφάνισή της κάνει τον αντρικό πληθυσμό να παραμιλά

Η γυμνή φωτογράφιση της πληθωρικής Charlotte McKinney
Ολόγυμνη στον φωτογραφικό φακό του Jack Guy πόζαρε η Αμερικανίδα καλλονή Charlotte McKinney, η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς «Baywatch» η οποία σε κάθε εμφάνισή της κάνει τον αντρικό πληθυσμό να παραμιλά.

Στις παρακάτω φωτογραφίες, βλέπουμε την 22χρονη «νέα Kate Upton» -όπως την αποκαλούν- από τη Φλόριντα των ΗΠΑ να κοιτά με αισθησιασμό τον φακό και να προσπαθεί με τα χέρια της να κρύψει τα πληθωρικά της στήθη.

Η Charlotte έγινε γνωστή τα τελευταία δυο χρόνια από την προσωπική της σελίδα στο Instagram, όπου καθημερινά φρόντιζε να διαφημίζει τα σωματικά της προσόντα με τις ανάλογες φωτογραφίες φυσικά. Ήδη έχει φωτογραφηθεί για τη γνωστή εταιρεία Guess αλλά και για άλλες λιγότερο γνωστές εταιρείες, ενώ παράλληλα ποζάρει για όλα τα γνωστά αντρικά περιοδικά, τα οποία κάνουν ουρές για να τη φιλοξενήσουν στις σελίδες τους.

Πάντως, η 22χρονη, η οποία έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της πως πάσχει από δυσλεξία και ότι είχε πέσει θύμα bullying στο σχολείο, υποστηρίζει πως το μεγάλο της στήθος την ενοχλεί πολύ! 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης