Saskia de Brauw: Η κυρία της Τέχνης και των τόπλες

Saskia de Brauw: Η κυρία της Τέχνης και των τόπλες

Η φωτογράφησή της στο ημερολόγιο της Pirelli, το 2012, την έκανε γνωστή σε όλον τον κόσμο

Saskia de Brauw: Η κυρία της Τέχνης και των τόπλες
Στο φωτογραφικό φακό του Paolo Roversi για το editorial μόδας του γνωστού περιοδικού μόδας “Vogue” της ιταλικής έκδοσης πόζαρε η Saskia de Brauw, την Ολλανδία, μοντέλο από που είναι γνωστό για τις τόπλες φωτογραφίες του. Το ανδρόγυνο μάλιστα στυλ της αποθεώθηκε από τους ανθρώπους της δουλειάς της.



Η Saskia γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 1981 και ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από πολύ μικρή. Στα 16 της το εγκατέλειψε και έκανε σπουδές Τέχνης στην Gerrit Rietveld Academie στο Αμστερνταμ. Στα 29 της ξεκίνησε και πάλι το μόντελινγκ ποζάροντας κυρίως για τη “Vogue”, κάτι που είναι συν στο βιογραφικό της.



Τον Αύγουστο του 2013 κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη λίστα του models.com για τα Top 50 Models, μετά την Joan Smalls. Παράλληλα συνεχίζει να ασχολείται με την Τέχνη που είναι η μεγάλη της αγάπη.



Η φωτογράφησή της στο ημερολόγιο της Pirelli, το 2012, την έκανε γνωστή σε όλον τον κόσμο. Η Saskia είναι από τα λίγα μοντέλα που “γράφουν¨τόσο καλά στο φωτογραφικο φακό με κοντά μαλλιά. Αυτός μάλιστα είναι και ένας λόγος που θεωρείται η αγαπημένη των μεγαλύτερων οίκων στον κόσμο.




















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης