Η Candice Swanepoel είναι εδώ για να μας ξεσηκώσει ξανά!

Η Candice Swanepoel είναι εδώ για να μας ξεσηκώσει ξανά!

Για άλλη μια φορά απέδειξε γιατί είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη

Η Candice Swanepoel είναι εδώ για να μας ξεσηκώσει ξανά!
Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κορίτσια της μόδας και κάθε φωτογράφηση που κάνει γίνεται θέμα συζήτησης. Ο λόγος για την πανέμορφη Candice Swanepoel η οποία φωτογραφήθηκε ημίγυμνη στο Maxim και για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε ότι δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. 

Η Candice γεννήθηκε σε μία από τις περιοχές της φυλής KwaZulu, στη Νότια Αφρική από γονείς με ολλανδική καταγωγή. Εχει ύψος 1,77 εκατ. και στο χώρο του μόντελινγκ εισέβαλε όταν κάποιο πρακτορείο μοντέλων την ανακάλυψε σε ηλικία μόλις 15 ετών. 

Μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να κερδίζει πολλά χρήματα καθώς μόνο από επιδείξεις μόδας κέρδιζε μέχρι και 5 χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα. Η συνέχειά της θεαματική με φωτογραφήσεις και εξώφυλλα στα διασημότερα περιοδικά του κόσμου όπως: «Vogue», «ELLE», «GQ», «Harper's Bazaar» και «Ocean Drive».

Η Candice τα τελευταία χρόνια ανήκει στο δυναμικό των αγγέλων της Victoria’s Secret (θεωρείται το top model της ετικέτας) και είναι για δεύτερη χρονιά στη Top-10 λίστα με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο! Αξίζει να σημειώσουμε ότι για το 2014, οι ετήσιες αμοιβές της ξεπέρασαν τα 3,5 εκατ. δολ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης