Κόβει την ανάσα η γυμνή φωτογράφηση της Chrissy Teigen

Κόβει την ανάσα η γυμνή φωτογράφηση της Chrissy Teigen

«Θα ήθελα να είμαι έγκυος για το υπόλοιπο της ζωής μου», αποκάλυψε το μοντέλο

Κόβει την ανάσα η γυμνή φωτογράφηση της Chrissy Teigen
Μια σούπερ αποκαλυπτική φωτογράφηση για την καλοκαιρινή έκδοση του περιοδικού DuJour έκανε η Chrissy Teigen και ο σύζυγός της John Legend. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2013 πόζαραν μαζί στο φακό του Bruce Weber και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει απόλυτα.

Η καυτή Chrissy έχοντας τη συγκατάθεση του συζύγου της φωτογραφήθηκε ολόγυμνη στον αφρό της θάλασσας και εντυπωσίασε με την εξωτική ομορφιά της. Το διάσημο ζευγάρι μίλησε και για τα μελλοντικά του σχέδια:

«Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά. Θα ήθελα να κάνουμε τρία ή τέσσερα δικά μας και να υιοθετήσουμε και άλλα. Βασικά θα ήθελα να είμαι έγκυος για το υπόλοιπο της ζωής μου», αποκάλυψε η Chrissy και συμπλήρωσε πως η ιδέα της εγκυμοσύνης της έδωσε έμπνευση για την γυμνή φωτογράφηση που έκανε. Μιλώντας για το θέμα της μητρότητας αναφέρθηκε και στην Kardashian: Κοιτάζεις την Kim και βλέπεις πόσο όμορφα είναι τα σώματα των γυναικών όταν κυοφορούν. Τρελαίνομαι να βλέπω φουσκωμένες κοιλίτσες, το ίδιο και ο John....


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης