Η οδοντοτεχνίτρια του Μπερλουσκόνι και ο διασημότερος Ιταλός πορνοστάρ σε ριάλιτι

Η οδοντοτεχνίτρια του Μπερλουσκόνι και ο διασημότερος Ιταλός πορνοστάρ σε ριάλιτι

Η διοργανώτρια των οργίων μπούνγκα-μπούνγκα θα πληρωθεί με 200.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο «Isola dei famosi» - Στο πλευρό της και ο Ρόκο Σιφρέντι

Η οδοντοτεχνίτρια του Μπερλουσκόνι και ο διασημότερος Ιταλός πορνοστάρ σε ριάλιτι
Έτοιμοι για απόβαση στο νησί των… διασήμων είναι οι τηλεοπτικοί αστέρες της Ιταλίας για την 10η έκδοση του ριάλιτι «Isola dei famosi» («Το νησί των διασημοτήτων»), το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 26 Ιανουαρίου από το κανάλι ιδιοκτησίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Canale 5.

Από την ομάδα των συμμετεχόντων μεγαλύτερο ντόρο έχει κάνει το όνομα της οδοντοτεχνίτριας και διοργανώτριας των περίφημων πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα, Νικόλ Μινέτι, η οποία καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε τρία χρόνια κάθειρξη για το σκάνδαλο Ρούμπιγκειτ -ποινή η οποία έχει ανασταλεί.

Δείτε φωτογραφίες της Νικόλ Μινέτι




Η χυμώδης Μινέτι, η οποία διετέλεσε και περιφερειακή σύμβουλος στην Λομβαρδία, λέγεται πως θα αμειφθεί για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι με 200.000 ευρώ, ποσό το οποίο η διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού δε φαίνεται να υπολογίζει καθώς όπως προβλέπεται, οι λάτρεις του είδους, πρόκειται να παρακολουθήσουν με μανία τις περιπέτειες της καλλίπυγους νεαράς σε νησί της Ονδούρας.





Πέραν της φλογερής Μινέτι, όμως, ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και η συμμετοχή του διασημότερου Ιταλού πορνοστάρ, Ρόκο Σιφρέντι, ο οποίος έπειτα από τις ροζ ταινίες που τον εκτόξευσαν στην κορυφή της ερωτικής βιομηχανίας και μετά τις αμφιλεγόμενες διαφημιστικές καμπάνιες για γνωστή εταιρία τσιπς, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο νησί των διασήμων.



 Το πιθανότερο είναι οι τηλεθεατές να προσδοκούν σε μία φλογερή συνύπαρξη ανάμεσα σε Μινέτι και Σιφρέντι, μια και οι δύο έχουν γράψει… ιστορία για τις σεξουαλικές επιδόσεις τους.
Την ομάδα θα ολοκληρώσει η πρώην σύντροφος του Μάριο Μπαλοτέλι, Φάνι Νεγκουέσα, η Σεσίλια Ροντρίγκεζ, αδελφή της γνωστής στην γειτονική χώρα, Μπελέν Ροντρίγκεζ, ο τραγουδιστής Βαλέριο Σκάνου και η Σαρλότ Κανίγια, κόρη του ποδοσφαιριστή Κλάουντιο Κανίγια.

Δείτε φωτογραφίες του Ρόκο Σιφρέντι





Δείτε φωτογραφίες της Σεσίλια Ροντρίγκεζ







Δείτε φωτογραφίες της Σαρλότ Κανίγια



Δείτε φωτογραφίες της Φάνι Νεγκουέσα








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης