Οι 10 γυμνές στιγμές του 2014 που μας άφησαν άφωνους

Οι 10 γυμνές στιγμές του 2014 που μας άφησαν άφωνους

Ποιες σταρ έμειναν μπροστά στο φακό μόνο με τα απολύτως απαραίτητα και έκαναν το 2014 μια «καυτή» χρονιά

Οι 10 γυμνές στιγμές του 2014 που μας άφησαν άφωνους
Αν μη τι άλλο, το 2014 ήταν μια χρονιά γεμάτη και για να είναι και πλήρης είχε και τις απαραίτητες δόσεις… γυμνού – καμία φορά και λίγο παραπάνω, αλλά ποιος μπορεί να παραπονεθεί για κάτι τέτοιο;
 
Λίγο πριν αλλάξει η χρονιά, συγκεντρώσαμε τις 10 γυμνές εμφανίσεις που θα μείνουν ανεξίτηλα αποτυπωμένες στη μνήμη μας και το 2015 και το 2016 και – ίσως - για πολλά χρόνια ακόμα.
 
Άλλωστε, ήταν μια χρονιά με επικά… γυμνά τόσο στις ταινίες, όσο και στην τηλεόραση.
 
 
Νούμερο 10: Cameron Diaz - «Sex Tape»
 
Η Cameron Diaz έκανε το… γυμνό ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη στην ρομαντική κωμωδία «Sex Tape». Και ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι η Χολιγουντιανή ηθοποιός άργησε πολλά χρόνια να πάρει την απόφαση να μείνει όπως τη γέννησε η μαμά της μπροστά στο φακό, υπήρχαν και εκείνοι που σημείωσαν ότι αφού δεν το είχε κάνει τόσο χρόνια που ήταν ακόμα ελκυστική, γιατί το έκανε τώρα;


 
 
Νούμερο 9: Shailene Woodley - «White Bird in a Blizzard»
 
Η Shailene Woodley τα «πέταξε» όλα γυμνή όχι μόνο μια φορά, αλλά πολλές, αλλάζοντας κάθε φορά και ερωτικό σύντροφο με τον οποίο επέλεγε να… προχωρήσει στην ταινία «White Bird in a Blizzard».
 
Όσο για το σχόλιο που επικράτησε σχετικά με αυτές τις σκηνές; Ότι η ηθοποιός κατάφερε επανειλλημένα να αυξήσει (αφαιρώντας ρούχα) ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία του πλανήτη…


 

Νούμερο 8: Keri Russell – «The Americans»
 
Η Keri Russell «σύστησε» στο τηλεοπτικό κοινό την καλογυμνασμένη πίσω της όψη μέσα από την σκηνή στην τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί «The Americans». Στην εν λόγω ταινία, η Keri υποδύεται τη μυστική κατάσκοπο της KGB που επιδιώκει να κοιμηθεί με γραφειοκράτες στην Ουάσιγκτον προκειμένου να αποσπάσει με τον τρόπο αυτό τις πληροφορίες που χρειάζεται.

 
 
Νούμερο 7: Nathalie Emmanuel – «Game of Thrones»
 
Εκείνη μπορεί να έπλενε το αρκετά βρώμικο ρούχο της, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που πρόσεξαν τη κάνει η Nathalie Emmanuel όταν παράλληλα αποκάλυπτε σε σκηνή της πολύ επιτυχημένης σειράς του HBO «Game of Thrones» το γυμνό σταρένιο της κορμί...



 
Νούμερο 6: Lizzy Caplan - «Masters of Sex»
 
Η Lizzy Caplan δεν κρύβει εκατοστό από το στήθος της λίγο μετά τη σεξουαλική της επαφή με κάποιον άντρα στην ταινία «Masters of Sex».


 
 
Νούμερο 5: Eva Green – «300: Rise of an Empire»
 
Κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 300! Και δεν ήταν και πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο για την Eva Green, μιας και σε μια σκηνή της ταινίας «300: Rise of an Empire», η όμορφη ηθοποιός φαίνεται να κάνει σεξ με κάποιον συμπρωταγωνιστή της και στην συνέχεια όχι μόνο τον αιχμαλωτίζει, αλλά του κόβει τα γεννητικά όργανα και τα πουλάει στη μαύρη αγορά του Τελ Αβίβ.
 

 

Νούμερο 4: Scarlett Johansson – «Under The Skin»
 
Το πρώτο της γυμνό στη μεγάλη οθόνη έκανε μέσα στο 2014 και η Scarlett Johansson στη ταινία «Under The Skin», με πολλούς να έχουν ακόμα να λένε ότι ήταν η μόνη σκηνή από την ταινία που άξιζε και με ακόμα περισσότερους να περιμένουν το επόμενο «χτύπημά» της.
 

 

Νούμερο 3: Olivia Wilde – «Third Person»
 
Όχι μόνο το στήθος της, αλλά και λίγο από τα οπίσθιά της αποκάλυψε η Olivia Wilde στην ταινία «Third Person» και κάπως έτσι έγινε το… μόνο άτομο που θυμούνται όλοι από την ταινία.
 



Νούμερο 2: Stacy Martin – «Nymphomaniac»
 
Έχει τόσο γυμνό που δεν θα μπορούσε παρά να φιγουράρει σε μία από τις πρώτες θέσεις. Ο λόγος για την ταινία «Nymphomaniac» και την Stacy Martin, η οποία αποδίδει σε όλη της την έκταση τη σεξουαλική ζωή μιας άπιστης γυναίκας. Υπήρξαν βέβαια και εκείνοι που είπαν ότι μάλλον η ηθοποιός μπήκε τόσο καλά στο πετσί του ρόλου, γιατί ουσιαστικά απέδωσε τον εαυτό της εκτός μεγάλης οθόνης… (Το βίντεο λόγω πολύ ερωτικών σκηνών, δεν προβάλλεται)

Νούμερο 1: Alexandra Daddario – «True Detective»
 
Και η απόλυτη γυμνή σκηνή του 2014 πάει – δικαιωματικά – στην Alexandra Daddario για την… γυμνή της ερμηνεία στη σειρά του HBO «True Detective».
 
Κάθε πόντος του κορμιού της Alexandra αποτυπώνεται στον φακό και ανεβάζει στα ύψη την θερμοκρασία, ενώ έκανε τους άντρες να καθηλωθούν στις οθόνες τους και να κατατάξουν τη σειρά σε μια από τις καλύτερες που πέρασαν από τη μικρή οθόνη…

 
 
Bonus: Lea Seydoux & Adele Exarchopoulos – «Blue Is The Warmest Color»
 
Αναλογικά με τον ντόρο που προκάλεσε η ταινία τους όταν βγήκε στα τέλη του 2013, δεν θα μπορούσε να μην μπει – έστω και ως μπόνους – στη λίστα με τις πιο «καυτές» σκηνές του 2014 και η λεσβιακή σχέση ανάμεσα στην Lea Seydoux και την ελληνικής καταγωγής Adele Exarchopoulos στην ταινία «Blue Is The Warmest Color», η οποία χαρακτηρίστηκε από κριτικούς κινηματογράφου ως μια από τις πιο ανήθικες σκηνές σεξ στην ιστορία του σινεμά…
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης