Εκανε γυμνή φωτογράφηση μέσα στο ΑΠΘ για να «τιμήσει» το Πολυτεχνείο

Εκανε γυμνή φωτογράφηση μέσα στο ΑΠΘ για να «τιμήσει» το Πολυτεχνείο

Ο «αστικός γυμνιστής» της Θεσσαλονίκης φωτογραφήθηκε γυμνός μέσα στο πανεπιστήμιο - «Το Πολυτεχνείο για μένα δεν είναι στατικό είναι μια διαδικασία. Η ήμερα αυτή δεν είναι μια ημέρα εκτόνωσης, αλλά μια ημέρα δημόσιας έκφρασης» αναφέρει στο μήνυμά του

Εκανε γυμνή φωτογράφηση μέσα στο ΑΠΘ για να «τιμήσει» το Πολυτεχνείο
Ο «αστικός γυμνιστής» της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μασκίδης φωτογραφήθηκε γυμνός μέσα στο Α.Π.Θ, για να τιμήσει με τον δικό του τρόπο, όπως αναφέρει, την επέτειο του Πολυτεχνείου. 

Η φωτογράφηση δημοσιεύθηκε στην προσωπική του σελίδα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστολόγια, ενώ συνοδευόταν από ένα δικό του μήνυμα: «Το Πολυτεχνείο ζει και ζει, όχι μια μοναδική ζωή, τότε θα ήταν βαρετό, αλλά πολλαπλές ζωές. Ζωές που εξελίσσονται, συγκρούονται, με άλλες η και μεταξύ τους, μέσα από μια διαδικασία απόδοσης ταυτοτήτων σε αυτό το ιστορικό γεγονός. Η ταύτιση με αυτές είναι που θα κάνουν το ιστορικό γεγονός να συνεχίζει να ζει, και να παράγει Νέες ιδέες, να δίνει Ώθηση για νέες διαδικασίες, να μας κάνει να βλέπουμε όχι μόνο την κορυφή του παγόβουνου αλλά και αυτό που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια. Το Πολυτεχνείο για μένα δεν είναι στατικό είναι μια διαδικασία. Η ήμερα αυτή δεν είναι μια ημέρα εκτόνωσης, αλλά μια ημέρα δημόσιας έκφρασης της παραπάνω διαδικασίας». 

Ο Γιάννης Μασκίδης έχει συχνά προχωρήσει σε καλλιτεχνικά projects με θέμα το γυμνό, ενώ σε κάποια από αυτά έχει περπατήσει γυμνός σε πολυσύχναστα μέρη της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. 












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης