Νέες γυμνές φωτογραφίες διασήμων στο Διαδίκτυο

Νέες γυμνές φωτογραφίες διασήμων στο Διαδίκτυο

Στο στόχαστρο των χάκερς και οι ηθοποιοί Gabrielle Union και Meagan Good – Πώς αντέδρασαν ως θύματα υποκλοπής

Νέες γυμνές φωτογραφίες διασήμων στο Διαδίκτυο
Νέο υλικό από φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται διασημότητες του Χόλιγουντ σε άκρως... προσωπικές στιγμές, διέρρευσαν χάκερς.



Στο στόχαστρό τους βρέθηκαν άλλες δύο ηθοποιοί, η Gabrielle Union και Meagan Good, οι γυμνές φωτογραφίες των οποίων έχουν ήδη «ταξιδέψει» σε όλο τον πλανήτη, προκαλώντας τους «πονοκέφαλο». 


Άμεση ήταν η αντίδραση της Gabrielle Union, χαρακτηρίζοντας το γεγονός ως φρικαλεότητα εις βάρος γυναικών και παιδιών, ενώ επεσήμανε ότι ενημέρωσε ήδη τις Αρχές, για να εντοπιστεί ποιος κρύβεται πίσω από τη διαρροή των φωτογραφιών.



«Για όσους έπεσαν θύματα των χάκερς και άλλων εγκλημάτων μίσους, στέλνουμε την αγάπη, την υποστήριξη και τις προσευχές μας. Δεν έχουμε κάνει κανένα λάθος», υποστήριξε σε κοινή της δήλωση με τον σύζυγό της, μπασκετμπολίστα Dwyane Wade.



Η Meagan Good δήλωσε σοκαρισμένη, αναφέροντας ότι οι φωτογραφίες προορίζονταν για τον σύζυγό της. Η Good είναι γνωστή από τη συμμετοχή της στις ταινίες «The Parent 'Hood» (1995) Touched by an Angel (1994), Moesha(1996), The Steve Harvey Show (1996) και The Division (2001). Το 2001 πρωταγωνίστησε επίσης και στην ταινία Raising Dad με τον Bob Saget.

Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο Gabrielle Union είναι γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία Bad Boys II μαζί με τον Will Smith. Το 2008 έπαιξε στην ταινία Cadillac Records μαζί με τον Adrien Brody, την Beyonce και  Jeffrey Wright, ενώ το 2012 πρωταγωνίστησε στην ταινία Think Like a Man.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης