Η πρώην Μις Βέλγιο που θέλει να μάθει στους Βρετανούς τα πάντα για το σεξ...

Η πρώην Μις Βέλγιο που θέλει να μάθει στους Βρετανούς τα πάντα για το σεξ...

Πρότυπό της η επιτυχία του τηλεοπτικού σεφ Τζέιμι Όλιβερ – Ζητάει να ενταχθεί μάθημα σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία και οι μαθητές να δίνουν εξετάσεις!

Η πρώην Μις Βέλγιο που θέλει να μάθει στους Βρετανούς τα πάντα για το σεξ...
Όλοι οι μαθητές στα βρετανικά σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα γύρω από το σεξ, να μαθαίνουν όσα πρέπει από τους “ειδικούς”, ακόμα και να υποβάλλονται στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς σε εξετάσεις ώστε να λαμβάνουν το σχετικό πιστοποιητικό εκμάθησης σεξουαλικής αγωγής (GCSE - General Certificate of Secondary Education).

Πίσω από την εξέλιξη αυτή βρίσκεται η πρώην Μις Βέλγιο και νυν σεξοθεραπεύτρια και τηλεοπτική παραγωγός Γκούντελε Λίεκενς (Goedele Liekens). Η οποία πιστεύει πως οι Βρετανοί είναι απίστευτα σεμνότυφοι, σε βαθμό ώστε το θέμα της σεξουαλικής αγωγής τους να παραμελείται ηθελημένα, τόσο από το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας, όσο και από τον οικογενειακό ιστό!

Η κυρία Λίεκενς, η οποία εκτός των άλλων είναι και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ, δηλώνει πρόθυμη να ηγηθεί της “σεξουαλικής επανάστασης” που χρειάζονται (!) οι Βρετανοί, ξεκινώντας από μια τηλεοπτική εκπομπή που θα παρουσιάζει, ονόματι “Sex in Class”, που θα προβάλλεται στη σεζόν που ξεκινά από τη συχνότητα του δικτύου Channel 4.



Η κυρία Λίεκενς μάλιστα τονίζει πως πιστεύει ακράδαντα πως μέσω της τηλεόρασης μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν το σεξ οι Βρετανοί και δηλώνει φανατική οπαδός και θαυμάστρια του διάσημου τηλεοπτικού σεφ Τζέιμι Όλιβερ, λέγοντας πως όπως ο Τζέιμι έμαθε μέσα από την τηλεόραση τους Βρετανούς να τρώνε υγιεινά, αρχίζοντας από τα σχολικά γεύματα, έτσι και η ίδια θα τους μάθει να κάνουν καλύτερο σεξ, αρχίζοντας από τους μαθητές ηλικίας 15 και 16 ετών!!!































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης