Melanie Iglesias: Καυτή, όπως το καλοκαίρι που πέρασε...

Melanie Iglesias: Καυτή, όπως το καλοκαίρι που πέρασε...

Είναι της άποψης πως μπορείς να έχεις μέχρι έναν σύντροφο ανά ημερολογιακό έτος - Δεν βγαίνει ραντεβού ποτέ με τον ίδιο τύπο άντρα - Θεωρεί απιστία και το... τηλεφωνικό σεξ, αλλά και το sexting

Melanie Iglesias: Καυτή, όπως το καλοκαίρι που πέρασε...
Ως οικοδέσποινα του MTV στα «Guy Code», «Girl Code» και «Guy Court» η Melanie Iglesias πλέον γνωρίζει αμέτρητα πράγματα για τις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών, όμως δεν περιορίζεται μόνο στο να δίνει απλές συμβουλές στους τηλεθεατές της, αφού πλέον οι... γνώσεις της είναι πολλές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες! Μπορεί να σας συμβουλεύσει μέχρι και για το πώς θα βγάλετε την καλύτερη selfie που θα στείλετε σε... sexting!

Το 27χρονο κορίτσι από το Μπρούκλιν, είδε την καριέρα της να απογειώνεται όταν έβγαλε «νοκ άουτ» 7.000 κορίτσια σε έναν διαγωνισμό και κατάφερε να γίνει το εξώφυλλο στο περιοδικό Maxim το 2010.



Χάρη στη γοητεία της και την αφοπλιστικότητά της -μάλλον πρόκειται για ένα «μείγμα» της Jenny McCarthy και της Carmen Electra- η Melanie σήμερα είναι από τις πιο περιζήτητες τηλεοπτικές περσόνες, παρουσιάζοντας ακόμη και... σκληροπυρηνικά σόου (όπως το πώς διαλύονται αυτοκινήτων κλπ).



Ακόμα, παρακολουθεί μαθήματα αυτοσχεδιασμού και κωμωδίας στο διάσημο θέατρο Upright Citizens Brigade της Νέας Υόρκης, με απώτερο σκοπό να καλλιεργήσει τις δεξιότητές της. «Τα μαθήματα με βοηθούν να βρίσκομαι σε εγρήγορση» υποστηρίζει η σέξι Melanie, ενώ μεταξύ άλλων δεν διστάζει να αποκαλύψει: «Είμαι περίεργη. Λατρεύω να συναντώ ανθρώπους και μου αρέσει να κάνω γκάφες».



Η Melanie Inglesias, επίσης, είναι της άποψης πως μπορείς να έχεις μέχρι έναν σύντροφο ανά ημερολογιακό έτος και όχι περισσότερους. Ακόμη, δεν βγαίνει ραντεβού ποτέ με τον ίδιο τύπο άντρα. Όπως η ίδια υποστηρίζει, τη μία φορά θα είναι μοντέλο, την άλλη ηθοποιός, την τρίτη θα ασχολείται με το μάρκετινγκ κοκ.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως παραδέχεται πως την έχουν απατήσει και πως τώρα «είμαι σε θέση να εκτιμώ περισσότερο αυτούς που δεν με πλήγωσαν ποτέ» σύμφωνα με όσα η Melanie υποστηρίζει, ενώ θεωρεί απιστία και το... τηλεφωνικό σεξ, αλλά και το sexting.



Τέλος, η ίδια θεωρεί πως το... μέγεθος και μετράει και... δεν μετράει καθώς «αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τις γυναίκες είναι «τι προηγείται της σεξουαλικής πράξης. Αυτό αδυνατούν πολλοί άντρες να καταλάβουν και μένουν απλά στο μέγεθος!».


Η Melanie Iglesias με το σύντροφό της, Ryan Guzman







Δείτε τη Melanie να καταστρέφει αυτοκίνητα: 




Δείτε τη Melanie να... παίζει μόνη της με ένα μαξιλάρι, ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης