Τζέσικα Χαρτ: Η Αυστραλέζα «Μπριζίτ Μπαρντό» στην πρώτη γραμμή

Τζέσικα Χαρτ: Η Αυστραλέζα «Μπριζίτ Μπαρντό» στην πρώτη γραμμή

Η νέα της φωτογράφιση για το GQ είναι επικίνδυνα σέξι

Τζέσικα Χαρτ: Η Αυστραλέζα «Μπριζίτ Μπαρντό» στην πρώτη γραμμή
Είναι 28 χρονών, είναι πανέμορφη και είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια έχει κλέψει την καρδιά του Σταύρου Νιάρχου. Η Τζέσικα Χαρτ, το κορίτσι με το χαρακτηριστικό κενό στα μπροστινά της δόντια, έκανε μία φωτογράφιση για το περιοδικό GQ στην οποία αποδεικνύει ότι αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο σέξι κορίτσια στον χώρο της μόδας. Μόνο με τα εσώρουχα της και με άκρως προκλητικές πόζες δείχνει το στήθος της στο φακό μέσω διαφανειών, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία στα ύψη.



Η Αυστραλέζα Χαρτ και ο Νιάρχος συζούν στη Νέα Υόρκη και προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.



Η Χαρτ ήταν μόλις 15 ετών όταν την εντόπισε κυνηγός ταλέντων να ψωνίζει σε εμπορικό κέντρο της πατρίδας της. Πολλοί τη χαρακτήρισαν «Μπριζίτ Μπαρντό της Αυστραλίας» και η κοπέλα γρήγορα ανέβηκε τα σκαλοπάτια της φήμης. Ειδικά μετά τη φωτογράφισή της στο Sports Illustrated, οι μετοχές της εκτινάχθηκαν στα ύψη. Ο ήλιος του Μεξικού, ένα άσπρο μικροσκοπικό μπικίνι, μια ηλιοκαμένη ξανθιά ήταν αρκετά για να μάθουν οι ιθύνοντες νόες της Victoria’s Secret το ονοματεπώνυμο της ψηλής κοπέλας με το χαρακτηριστικό κενό στα μπροστινά δόντια.



Το 2009 ήταν η τυχερή της χρονιά. Οι διάσημοι άγγελοι της Victoria’s Secret Χάιντι Κλουμ, Καρολίνα Κούρκοβα και Αντριάνα Λίμα ήταν έγκυοι, άρα δεν μπορούσαν να εμφανιστούν στις διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας με σμιλεμένους τους κοιλιακούς. Μια εναλλακτική λύση 177 εκατοστών και 56 κιλών, με διαστάσεις 86-61-86 και εμφανίσεις στο ριάλιτι του MTV «The City» ήταν σχεδόν θεόσταλτο δώρο. Εκτοτε η Τζέσικα Χαρτ έγινε τόσο αναγνωρίσιμη όσο η συμπατριώτισσά της Μιράντα Κερ: έγινε το κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες των Guess, Triumph και Esprit, και περπατούσε χιλιόμετρα στις πασαρέλες.



Η προσωπική ζωή της, αρχικά, δεν ήταν το ίδιο επιτυχής. Ο εξάχρονος δεσμός της με τον Νίκολας Ποτς, το μέλος του συγκροτήματος Tamarama, με τον οποίο αγόρασε στο Battery Park του Μανχάταν διαμέρισμα αξίας 1 εκατ. δολαρίων, έπνεε τα λοίσθια. Εκείνο τον Δεκέμβριο γνώρισε τον Ελληνα playboy Σταύρο Νιάρχο. Εννοείται ότι έκτοτε εμφανίζονταν από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Σίδνεϊ δηλώνοντας «δυο καλοί φίλοι». Η φιλία έγινε έρωτας και γρήγορα ένας από τους πλουσιότερους εργένηδες του κόσμου «βγήκε από την αγορά». Μάλιστα ο σκοπός είναι σοβαρός αφού η Χαρτ έχει απαθανατιστεί με ένα τεράστιο διαμαντένιο μονόπετρο στο χέρι.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης