Γυμνό «κουνελάκι» του Playboy υπήρξε η μητέρα της Μαρίν Λεπέν!

Γυμνό «κουνελάκι» του Playboy υπήρξε η μητέρα της Μαρίν Λεπέν!

Αφού χώρισε το σύζυγό της για τις άκρως συντηρητικές του απόψεις, φωτογραφήθηκε άκρως... καυτή, στο γαλλικό Playboy για να τον εκδικηθεί!

Γυμνό «κουνελάκι» του Playboy υπήρξε η μητέρα της Μαρίν Λεπέν!
Η θριαμβεύτρια των ευρωεκλογών στη Γαλλία, η επικεφαλής του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο, Μαρίν Λεπέν, κόρη του ιδρυτή του κόμματος -και πατέρα της Ζαν Μαρί Λεπέν- παρά τη... χαρά της για τα αξιοσημείωτα ποσοστά που έλαβε το κόμμα, σίγουρα θα ψάχνει... λαγούμι να κρυφτεί αφού ήρθαν ξανά στο προσκήνιο φωτογραφίες της γυμνής Πιερέτ Λεπέν.

Ο λόγος για τη μαμά της Μαρίν, την άτακτη Πιερέτ, η οποία, αφού χώρισε το σύζυγό της για τις άκρως συντηρητικές του απόψεις, που υποστήριζε ότι σύμφωνα με τις «παραδοσιακές γαλλικές αξίες» η γυναίκα είναι καλή μόνο για «σκούπισμα, σφουγγάρισμα, πλύσιμο και την εκπλήρωση των συζυγικών της καθηκόντων», τη δεκαετία του '80 αποφάσισε να ποζάρει ολόγυμνη.

Το 1987 λοιπόν, αν και στα 29 της, φωτογραφήθηκε στο γαλλικό Playboy για να τον εκδικηθεί! Μάλιστα δεν δίστασε να... παριστάνει την καλή νοικοκυρά -που ταυτόχρονα είναι άτακτη και... καυτή!



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης