Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ: Γιατί το καλό μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο και να πολλαπλασιαστεί

Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ: Γιατί το καλό μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο και να πολλαπλασιαστεί

Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ: Γιατί το καλό μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο και να πολλαπλασιαστεί
Στην Ελλάδα της κρίσης, παρότι ο πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει, μεγάλες, αλλά και μικρότερες επιχειρήσεις, παράλληλα με την εμπορική τους δραστηριότητα, πραγματοποιούν προγράμματα για το κοινό καλό. 

Πρόκειται για εταιρείες που δεν μένουν μόνο στο κέρδος, αλλά δεσμεύονται -από επιλογή και όχι από υποχρέωση- να υποστηρίξουν τους εργαζομένους τους, την απασχόληση ευρύτερα, την καινοτομία, τη νεανική επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό και το περιβάλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος, πιστεύοντας ότι το τρίπτυχο επιχείρηση - άνθρωπος- κοινωνία είναι αλληλένδετο και κάθε θετική δράση έχει θετική επιρροή σε όλους και τελικά, στη βιώσιμη ανάπτυξη, υπηρετεί με συνέπεια και συνέχεια την προβολή αυτών των προγραμμάτων και τη διάδοση της εταιρικής υπευθυνότητας μέσω του θεσμού των Αριστείων.


Κλείσιμο

Στη φετινή διοργάνωση Αριστεία  θα απονεμηθούν στις ακόλουθες ενότητες:

• Κοινωνία-Άνθρωπος 
• Κοινωνία-Πολιτισμός & Αθλητισμός
• Περιβάλλον 
• Εργαζόμενοι 
• Ενίσχυση απασχόλησης
• Υποστήριξη Νεανικής Επιχειρηματικότητας 
• Συνεργασία Επιχειρήσεων-Προμηθευτών
• e-Δράσεις
• Καινοτομία
• Συνεχής Δέσμευση και προσφορά



Θα απονεμηθεί ακόμα το Αριστείο Εξαιρετικής Προσφοράς, το οποίο απονέμεται σε ιδιώτες ή επιχειρήσεις, Ιδρύματα, ΜΚΟ ή κοινωνικές επιχειρήσεις που έχουν επιτελέσει σημαντικό έργο, έχοντας συμβάλλει στην κοινωνία, το περιβάλλον ή/και τη βιώσιμη ανάπτυξη. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα Αριστεία 2017 δόθηκε εκ νέου η δυνατότητα συμμετοχής του κοινού στην ενότητα e-Δράσεις, καθώς η Εταιρική Υπευθυνότητα των επιχειρήσεων όχι μόνο αφορά, αλλά και ενδιαφέρει ιδιαίτερα το ευρύ κοινό.

Η Τελετή Απονομής των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2017 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 7μ.μ. Στον  χώρο «ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ» με κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης τον Thomas Kolster, γνωστό και ως Mr. Goodvertising.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη, ξεκινήσει. Το κόστος εισιτηρίου κατ' άτομο είναι για τα μέλη του ΣΔΕ 100 ευρώ και για μη μέλη 120 (περιλαμβάνεται ΦΠΑ). 

Για την αγορά εισιτηρίων  μπορείτε να μπείτε στο link:   https://www.facebook.com/aristiasde/photos/a.214039352076980.1073741826.214034368744145/834903709990538/?type=3&theater




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης