Bacardi: There is nothing in the way

Bacardi: There is nothing in the way

Bacardi: There is nothing in the way

Παρασκευή μεσημέρι. Καλοκαίρι. Αθήνα. Συνθήκη σχεδόν απάλευτη. Σχέδια για το σαββατοκύριακο δεν έχεις. Μάλλον γι’ αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις το #TGIF (Thank God It’s Friday) που εμφανίζεται με ψυχαναγκαστική ακρίβεια στο timeline σου.

Να πας για μπάνιο στις κοντινές παραλίες της Αττικής; Ούτε που το σκέφτεσαι. Δεν ξέρεις και -πίστεψέ με- δε θέλεις να μάθεις πώς είναι να υποδύεσαι τον άνθρωπο-σαρδέλα που συνωστίζεται ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους στην αμμουδιά για να μαζέψει λίγο ήλιο στη αθηναϊκή ριβιέρα. Πού να μπλέκεις τώρα; Να βγεις με το κορίτσι σου; Απίθανο, αφού σε έχει εγκαταλείψει για την εβδομάδα διακοπών “με τα κορίτσια στο νησί”.

Ο μόνος λόγος που την ακολουθείς ακόμη στο Instagram είναι ο τρόμος στην ιδέα μήπως σου χτυπήσει την πόρτα το FOMO (Fear of Missing Out). Τι; Να βγεις με τους κολλητούς σου βράδυ στο κέντρο της πόλης; Νιώθεις ψόφιος και μόνο στην ιδέα -ίδια μουσική, ίδιες φάτσες, ίδια βαρετίλα παντού. Είσαι ένας από τους χιλιάδες Millennials σχεδόν καταδικασμένος στην αστική ανία του καλοκαιριού. Κι εκεί που έχεις χάσει κάθε ελπίδα για το σου-κου, έρχεται η αναλαμπή. Θυμάσαι ξαφνικά εκείνο το μαγικό, υπέροχο, θρυλικό πάρτι πριν από δύο, μπορεί να ήταν και τρία ή ίσως τέσσερα -δεν έχει σημασία- χρόνια στο σπίτι του κολλητού σου. Στην πισίνα, με ποτάρες και μουσικάρες. Τότε που γνώρισες το κορίτσι σου. Προσγειώνεται απότομα.

{{{ articlebanner-330x100-1 }}}

Ο κολλητός σου δεν είναι πια κολλητός σου και το χειρότερο; Δεν έχεις πρόχειρο άλλον κολλητό με σπίτι με πισίνα. Και όμως, αυτό που πραγματικά θες είναι ένα τίμιο, σπιτικό πάρτι. Με καλεσμένους την παρέα σου ή ακόμη καλύτερα ανθρώπους που θα μπορούσαν να γίνουν η παρέα σου. Πάρτι, ναι, αλλά που; Σπίτι σου; Ναι, σπίτι σου. Τι; Είναι μόνο λίγα τετραγωνικά; Πώς θα χωρέσει κόσμος; Είναι κι εκείνοι οι γείτονες, οι από πάνω (και οι από κάτω βέβαια) που για ψύλλου πήδημα γκρινιάζουν για το θόρυβο, για τη δυνατή μουσική, για το ντους που στάζει τα βράδια. Θεέ μου, πόσο ανάποδες μπορεί να είναι οι συνθήκες; Χαλάρωσε. Πάρε δυο-τρεις βαθιές αναπνοές, νιώσε ζεν και πάμε από την αρχή. Ας μιλήσουμε για την ηχομόνωση. Ναι, ηχομόνωση. Θυμάσαι εκείνα τα μαξιλάρια που κανείς δεν ξέρει γιατί έχεις στιβαγμένα στη ντουλάπα σου. Στέλνεις μήνυμα στους φίλους σου να φέρουν και δικά τους. 

Το ‘χες παρεξήσει τελικά το σπίτι σου. Τώρα που το βλέπεις με μαξιλάρια να καλύπτουν τους τοίχους από πάνω μέχρι κάτω το λες και Abbey Road Studios. Και με τα ποτά τι γίνεται; Πώς θα ‘χεις παγωμένο Bacardi για σένα και την παρέα σου όλη τη νύχτα; Εκεί που οι άλλοι βλέπουν μια μπανιέρα, εσύ βλέπεις το μπαρ του δικού σου, σπιτικού πάρτι. Γεμάτο πάγο. Ενθουσιάζεσαι, ανεβάζεις μια φωτογραφία στα social media με hashtag #BacardiHouseParty και το αφήνεις να κάνει τη δουλειά του. Φίλε, είσαι viral. Σε 12 ώρες είσαι στο σπιτικό πάρτι που ονειρευόσουν, ναι, εκείνο που σου ‘χε λείψει. Με τους κολλητούς σου, τους κολλητούς των κολλητών σου και κάτι κορίτσια που κάπου τα ΄χεις ξαναδεί, κάτι σου λένε αλλά είναι κι αυτός ο χαρακτήρας σου που δεν συγκρατεί ονόματα και διευθύνσεις. Και το κυριότερο; Με τους γείτονές σου να κοιμούνται σαν πουλάκια. Είναι αλήθεια. Τίποτα δε σε σταματά, τίποτα δεν μπορεί να μπει στο δρόμο σου, όταν θες να διασκεδάσεις με τον παλιό καλό τρόπο. Τίποτα δε σταματά και το κορίτσι σου, που το βλέπεις από το πουθενά μπροστά σου. Τέτοιο σπιτικό πάρτι με Bacardi και θα το ‘χανε; 
{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης