Κρόος: «Πάω Ρεάλ»!

Κρόος: «Πάω Ρεάλ»!

Στην επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να είναι κλεισμένος εδώ και αρκετό καιρό από τη Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε ο Τόνι Κρόος, τονίζοντας ότι τα δύο όνειρά του έγιναν πραγματικότητα

Κρόος: «Πάω Ρεάλ»!
Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας και την κατάκτηση του τροπαίου από τη Γερμανία ο Τόνις Κρόος επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται να γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο Γερμανός χαφ κατάφερε να κάνει πραγματικότητά το μεγαλύτερο όνειρό του, καταφέρνοντας να κατακτήσει μαζί με την εθνική του ομάδα το Μουντιάλ, και μετά το τέλος του τουρνουά μπόρεσε να μιλήσει για τη συμφωνία του με τη «βασίλισσα της Ευρώπης». 

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως: «Καταφέρναμε να τελειώσουμε το Παγκοόσμιο Κύπελλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τώρα θα πάω στη Μαδρίτη και έτσι πετυχαίνω τα δύο μεγαλύτερα όνειρά μου». 

Κλείσιμο
Την περσινή σεζόν ο διεθνής μέσος έπαιζε στη Μπάγερν Μονάχου, έχοντας 51 συμμετοχές, πέτυχε 4 γκολ και είχε 9 ασίστ στο ενεργητικό. Από την πλευρά τους, οι Βαυαροί φημολογείται ότι θα πάρει ένα ποσό από 25 με 30 εκατ. ευρώ. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης