Independent: Στους 50 καλύτερους του Μουντιάλ ο Κώστας Μανωλάς!

Independent: Στους 50 καλύτερους του Μουντιάλ ο Κώστας Μανωλάς!

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα πρόκειται για έναν αμυντικό με πολύ καλή φυσική κατάσταση και με έντονη προσωπικότητα, που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε στον κόσμο

Independent: Στους 50 καλύτερους του Μουντιάλ ο Κώστας Μανωλάς!
Μια ιδιαίτερη τιμητική αναγνώριση περίμενε τον Κώστα Μανωλά από τον Ιndependent. Η βρετανική εφημερίδα έφτιαξε μια λίστα με τους 50 καλύτερους παίκτες που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται ανάμεσά τους. Και η αλήθεια είναι ότι ο Μανωλάς με την ταχύτητά του και την οξυδέρκειά του σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του φτιάχνουν ένα ιδανικό πακέτο για κάθε παίκτη.

Ο Independent αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Μανωλά: «Είχε ένα πολύ εξαιρετικό τουρνουά για την Ελλάδα όσον αφορά στο μαρκάρισμα και τα τάκλινγκ του, ενώ ήταν και σταθερότατος στις εμφανίσεις του συνολικά, κάτι που βοήθησε την Ελλάδα να φτάσει μέχρι τον γύρο των «16». Ο 23χρονος, για τον οποίο ακούγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον της Άρσεναλ, είναι ένας αμυντικός με πολύ καλή φυσική κατάσταση με δυνατή και σκληρή προσωπικότητα, που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε κάθε αντίπαλο στον κόσμο. Με δεδομένο ότι η Ελλάδα δεν βασίστηκε στην επίθεσή της κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, ο Μανωλάς ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης