Το συγκινητικό γράμμα 9χρονης στον Νταβίντ Λουίζ

Το συγκινητικό γράμμα 9χρονης στον Νταβίντ Λουίζ

«Έδωσες τον καλύτερο εαυτό σου και ήσουν ένας σούπερ αρχηγός. Νταβίντ Λουίζ, παραμένεις ο πρωταθλητής μου» γράφει η μικρή θαυμάστρια

Το συγκινητικό γράμμα 9χρονης στον Νταβίντ Λουίζ
Το συγκινητικό γράμμα μιας 9χρονης προς τον ίδιο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram o αμυντικός της Βραζιλίας Νταβίντ Λουίζ.

Η 9χρονη Άννα, την οποία ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν αποκαλεί «πρίγκιπισσα», προφανώς συγκινημένη από τα κλάματα που έβαλε ο Νταβίντ Λουίζ μετά τον αποκλεισμό από τη Γερμανία, προσπαθεί να τον στηρίξει και του ζητά να συνεχίσει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

«Είδα όλα τα παιχνίδια της Βραζιλίας. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να είσαι στενοχωρημένος επειδή έπαιξες καλά, έδωσες τον καλύτερο εαυτό σου και ήσουν ένας σούπερ αρχηγός. Έτσι είναι η ζωή, μερικές φορές κερδίζεις, μερικές φορές χάνεις. Όμως οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται κυρίως το πώς θα παραμένουν ευτυχισμένοι. Νταβίντ Λουίζ, παραμένεις ο πρωταθλητής μου» γράφει η 9χρονη.

«Χίλια ευχαριστώ στην πριγκίπισσα Άννα. Λάτρεψα το γράμμα σου. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Βραζιλιάνους για τη στήριξή τους. Δεν θα εγκαταλείψω ποτέ τα όνειρά μου και θα παλεύω πάντα για να σας δώσω πίσω όλη την αγάπη που έλαβα. Να σας έχει καλά ο Θεός!» έγραψε στην απάντησή του ο βραζιλιάνος αμυντικός.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης