Καραγκούνης στο «Αγιορείτικο Βήμα»: Η Παναγία ήθελε να πάμε μέχρι τους «16»...

Καραγκούνης στο «Αγιορείτικο Βήμα»: Η Παναγία ήθελε να πάμε μέχρι τους «16»...

«Αν δεν είχαμε τη βοήθεια του Θεού, δεν θα το πετυχαίναμε» λέει για την πρόκριση της Εθνικής στις 16 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ

Καραγκούνης στο «Αγιορείτικο Βήμα»: Η Παναγία ήθελε να πάμε μέχρι τους «16»...
Στη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας απέδωσε ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργος Καραγκούνης, την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στους «16» του Μουντιάλ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Έλληνας διεθνής, μιλώντας στο «Αγιορείτικο Βήμα», ήταν θέλημα της Παναγίας να προκριθεί η Εθνική στις καλύτερες 16 ομάδες του Μουντιάλ, αλλά να σταματήσει η πορεία της εκεί από την Κόστα Ρίκα και να μην προχωρήσει περισσότερο...

«Με τη βοήθεια του Θεού έχουμε καταφέρει αυτά που καταφέραμε και έτσι όπως το καταφέραμε, για να φύγουμε από τις δύσκολες στιγμές και ο Θεός μας έδωσε δύναμη να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Όταν βρίσκεσαι εντός του γηπέδου αυτό το καταλαβαίνεις περισσότερο, καθώς στις καλύτερες ομάδες του κόσμου δεν μπαίνεις τόσο εύκολα. Σίγουρα, αν δεν είχαμε τη βοήθεια του Θεού, δεν θα το πετυχαίναμε» λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καραγκούνης, που τερμάτισε την καριέρα του στην Εθνική έπειτα από αυτήν την επιτυχία.

Σε επισήμανση, δε, ότι «κάποιος συμπαίχτης σας είπε ότι η Παναγία μέχρι έδω ήθελε!», ο αρχηγός της Εθνικής είπε: «Σίγουρα αυτό είναι. Η Παναγία ήθελε να πάμε μέχρι εδώ, αλλά όπως είπα και πριν ήταν μεγάλη επιτυχία που περάσαμε στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Τα βήματα πρέπει να γίνονται σιγά σιγά. Για το μέλλον υπάρχει μία σημαντική παρακαταθήκη για όποια δύσκολα παιχνίδια και αν έλθουν. Οι νέοι παίχτες αυτό πρέπει να το εκτιμήσουν όπως πρέπει».

Διαβάστε περισσότερα
Κλείσιμο
εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης