Tο Marie Claire Απριλίου είναι στο ΘΕΜΑ!

Tο Marie Claire Απριλίου είναι στο ΘΕΜΑ!

Marie Claire Απριλίου: Η μόδα που μας κάνει χαρούμενες
Κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ  την Κυριακή 18 Μαρτίου

Tο Marie Claire Απριλίου  είναι στο ΘΕΜΑ!
Το Marie Claire Απριλίου είναι το πιο πλούσιο, το πιο χορταστικό, το απόλυτο τεύχος της άνοιξης, γεμάτο μόδα που μας κάνει χαρούμενες.
Κλείνουμε στην ντουλάπα τα χειμωνιάτικα και χτίζουμε την πιο ενημερωμένη γκαρνταρόμπα της σεζόν, με σούπερ θηλυκά αξεσουάρ, και ιδέες για το πώς να φορέσεις χρώμα και εμπριμέ (φαίνεται δύσκολο για κάποιες από εμάς), πώς να συνδυάσεις τα ρούχα με τα παπούτσια και ποια φορέματα να προτιμήσεις για όλες τις ώρες. 

Σε αυτό το ανοιξιάτικο τεύχος θα πάρεις ιδέες για το μόνο μακιγιάζ που χρειάζεσαι την άνοιξη (ζήτω τα τριανταφυλλί χείλη!), θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις για το skincare σε ένα λεξικό από το Α στο Ω και θα θυμηθείς ότι η επιδερμίδα δεν έχει ηλικία.
Θα διαβάσεις συνεντεύξεις με τον Τόμι Χίλφιγκερ (τον συναντήσαμε στο Μιλάνο!), τη Ζέτα Δούκα, την Angelika Dusk και τον σεφ Βασίλη Καλλίδη, που αγαπάει στα σκηνικά των fashion shows όσο και εμείς αν όχι περισσότερο.  

Κλείσιμο
Στο ίδιο τεύχος μεγάλο αφιέρωμα Maison:

* Ιδέες από τα πιο όμορφα σπίτια στον κόσμο, όπως ένα κλασικό παρισινό διαμέρισμα βουτηγμένο στο χρώμα και τα έργα τέχνης.
ένα διαμέρισμα σε Νεοϋορκέζικο ουρανοξύστη όπου το εσωτερικό design έχει να ανταγωνιστεί την ωραιότερη θέα του Μανχάταν.

*Ποια είναι τα χρώματα που δημιουργούν ατμόσφαιρα και ποια διακοσμητικά και έπιπλα να επιλέξετε για σπίτια με περισσότερο στιλ και άποψη. 


Marie Claire αληθινό στιλ, νέο πάθος!

Μην το χάσετε!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης