Make up TIPS για τα Χριστούγεννα

Make up TIPS για τα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα, πάρτι, λαμπερές βραδιές… Μακιγιάζ με αρκετά λάθη, που όμως με λίγες γνώσεις και τη βοήθεια των σωστών προϊόντων το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά μαγικό! O καλλιτεχνικός διευθυντής της Bobby Brown Cosmetics Γιάννης Μιχαηλίδης (http://www.yiannismichailidis.com/) δίνει ορισμένες πολύ σημαντικές συμβουλές για να ζήσετε μια λαμπερή νύχτα και μοιράζεται μαζί σας πολύτιμα μυστικά ομορφιάς. Ο ίδιος πιστεύει ακράδαντα κα τον

Make up TIPS για τα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα, πάρτι, λαμπερές βραδιές… Μακιγιάζ με αρκετά λάθη, που όμως με λίγες γνώσεις και τη βοήθεια των σωστών προϊόντων το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά μαγικό! O καλλιτεχνικός διευθυντής της Bobby Brown Cosmetics Γιάννης Μιχαηλίδης (http://www.yiannismichailidis.com/) δίνει ορισμένες πολύ σημαντικές συμβουλές για να ζήσετε μια λαμπερή νύχτα και μοιράζεται μαζί σας πολύτιμα μυστικά ομορφιάς. Ο ίδιος πιστεύει ακράδαντα κα τονίζει πως: «Κάθε γυναίκα είναι μοναδική και έχει δικαίωμα να είναι όμορφη

  

Τι να προσέξετε: 

  • Για ένα τέλειο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ, πρέπει το δέρμα να είναι καλά ενυδατωμένο, περιποιημένο και φωτεινό, με τα ανάλογα προϊόντα που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας και την κάνουν ακόμη πιο λαμπερή, έτοιμη να δεχτεί το makeup.
  • Οχι στο πολύ σκούρο περίγραμμα χειλιών, αν το κραγιόν είναι αρκετά ανοιχτόχρωμο. Γιατί αυτό θα έχει αποτέλεσμα να φεύγει το κραγιόν και να μένει το περίγραμμα δίνοντας μια όχι καλαίσθητη εικόνα. Καλό θα είναι, για να αναδείξετε περισσότερο το χρώμα του κραγιόν, πριν το βάλετε να απλώστε λίγο κονσίλερ στα χείλη για να αποχρωματίσετε το φυσικό χρώμα των χειλιών και να φανεί πιο φωτεινό και σωστό το χρώμα του κραγιόν.
  • Μη βάζετε πολύ ανοιχτό τόνο κονσίλερ κάτω από τα μάτια σε σχέση με το υπόλοιπο δέρμα, γιατί θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.
  • Για ένα smokey look, και για να μην κάνει λεκέ η σκούρα σκιά που βάφετε το βλέφαρο πέφτοντας κάτω από τα μάτια, πριν από την εφαρμογή απλώστε λίγη πούδρα σε σκόνη κάτω από τα μάτια και αφού τελειώσετε το μακιγιάζ αφαιρέστε τη σκόνη με ένα πινέλο.
  • Προτιμάτε φον ντε τεν που έχουν ως βάση το κίτρινο και το μπεζ, γιατί είναι 2 χρώματα που εξουδετερώνουν και αφαιρούν τις δυσχρωμίες στο δέρμα.
  • Δώστε μεγάλη προσοχή στα φρύδια σας. Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι η κορνίζα στο μακιγιάζ.

       
Κλείσιμο
                             

 

  • Προτιμήστε ένα foundation με διάφανη υφή, που να έχει ως βάση το κίτρινο και το μπεζ, έτσι ώστε απλά να αποχρωματίζει τις δυσχρωμίες του προσώπου, χωρίς να δείχνει «βαρύ» ως μάσκα.
  • Πριν από το κονσίλερ θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να απλώσετε στην περιοχή μια υδατική κρέμα ματιών. Αν οι κύκλοι είναι αρκετά έντονοι θα πρέπει να βάλετε μετά την κρέμα το corrector, ένα προϊόν που μειώνει την ένταση του κύκλου και έτσι δεν χρειάζεται πολλή ποσότητα από το κονσίλερ.
  • Αν τα μάτια σας έχουν καθοδική φορά, θα πρέπει να τονίσετε αρκετά την εξωτερική γωνία του ματιού σας και να βάλετε αρκετή μάσκαρα στις επάνω βλεφαρίδες. Με αυτόν τον τρόπο δίνετε στα μάτια μια ανοδική πορεία.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης