Ηλεκτρικά τζάκια. Η έξυπνη λύση για έναν ζεστό χειμώνα…

Ηλεκτρικά τζάκια. Η έξυπνη λύση για έναν ζεστό χειμώνα…

Το τζάκι αποτελούσε ανέκαθεν την εστία του σπιτιού, έναν κεντρικό άξονα ζέστης και θαλπωρής και έναν πυρήνα συνάντησης για τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους κατά τους χειμερινούς μήνες. Αν, μάλιστα, αναλογιστούμε τη μεγάλη ανάγκη της εποχής για φυσικές πηγές ενέργειας ...

Ηλεκτρικά τζάκια. Η έξυπνη λύση για έναν ζεστό χειμώνα…
Το τζάκι αποτελούσε ανέκαθεν την εστία του σπιτιού, έναν κεντρικό άξονα ζέστης και θαλπωρής και έναν πυρήνα συνάντησης για τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους κατά τους χειμερινούς μήνες. Αν, μάλιστα, αναλογιστούμε τη μεγάλη ανάγκη της εποχής για φυσικές πηγές ενέργειας, το τζάκι αποτελεί την ιδανική λύση εξοικονόμησης πετρελαίου αφού μπορεί να ζεστάνει για πολλές ώρες έναν μεγάλο χώρο.

Για τους χώρους στους οποίους δεν υπάρχει η δυνατότητα ή η επιθυμία τοποθέτησης καμινάδας, μια εύκολη και έξυπνη λύση είναι το ηλεκτρικό τζάκι. Τα τζάκια ηλεκτρικού ρεύματος λειτουργούν με ηλεκτρική αντίσταση και τοποθετούνται όπως και αυτά του φυσικού αερίου σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού αφού, όπως προαναφέραμε, δεν απαιτείται καμινάδα. Διατίθενται ξύλα διακοσμητικού τύπου από πυρίμαχο υλικό τα οποία μοιάζουν απόλυτα φυσικά. Η φλόγα είναι ρυθμιζόμενης έντασης σύμφωνα με την επιθυμία του ιδιοκτήτη.

Κλείσιμο

Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε χώρο (σαλόνι, κουζίνα αλλά και κρεβατοκάμαρα), και να διακοσμηθεί όπως ένα οποιοδήποτε τζάκι, δίνοντας την αίσθηση και τη ζεστασιά της εστίας αλλά και παρέχοντας θέρμανση στο χώρο. Μπορείτε να επιλέξετε επιδαπέδια ηλεκτρικά τζάκι ή επιτοιχια, ανάλογα με τα γούστα σας. Η τοποθέτηση του είναι απλή χωρίς οι τοίχοι να υποστούν την παραμικρή ζημιά. Οι θερμαντικές τους δυνατότητες είναι περιορισμένες, αφού περιορίζονται σε 20 με 40 τ.μ. ενιαίου χώρου.



Το μόνο που απαιτεί η χρήση ενός ηλεκτρικού τζακιού είναι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, είναι απόλυτα ασφαλές, ενώ η εγκατάστασή του είναι εξαιρετικά απλή και οικονομική.


Το ηλεκτρικό τζάκι προσφέρει :

  • Aπίστευτα αληθοφανής φλόγα στο πάτημα ενός κουμπιού. Μ΄ ένα τηλεχειριστήριο.
  • Ασφάλεια για σας αλλά και το περιβάλλον αφού δεν παράγει μονοξείδιο του άνθρακα γιατί δεν κάνει καύση.
  • Συμπληρωματική θέρμανση για ένα χώρο έως 40τμ.
  • Οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος επιλέγοντας τη λειτουργία με οπτική φλόγα χωρίς θέρμανση ή με θέρμανση και θερμοστάτη ( 1 kw ή 2 kw την ώρα).
  • Εύκολη τοποθέτηση αφού δεν χρειάζεται καμινάδα παρά μόνο μια σταθερή συμβατική ηλεκτρική πρίζα.
  • Μεγάλη ποικιλία σχεδίων με δυνατότητα επένδυσης δικής σας επιλογής ή με έτοιμες επενδύσεις από ξύλο σε διάφορα σχέδια και χρώματα ή επιτοίχιες μια έξυπνη λύση για μοντέρνους χώρους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης