Ποια είναι η πιο πετυχημένη ατάκα για φλερτ;

Ποια είναι η πιο πετυχημένη ατάκα για φλερτ;

Όσο γοητευτική, έξυπνη ή απλά ξεπερασμένη και να είναι μια ατάκα για αρχίσει κανείς μια συζήτηση με το άλλο φύλο, είναι μάλλον περιττή...

Ποια είναι η πιο πετυχημένη ατάκα για φλερτ;
Όσο γοητευτική, έξυπνη ή απλά ξεπερασμένη και να είναι μια ατάκα για αρχίσει κανείς μια συζήτηση με το άλλο φύλο, είναι μάλλον περιττή.

Η καθηγήτρια Petra Boynton, του πανεπιστημιακού Κολεγίου του Λονδίνου, που ειδικεύεται στην ψυχολογία, δήλωσε πως είναι προτιμότερο να απευθυνθεί κανείς στο αντικείμενο του πόθου του με ένα απλό «Γεια, πως είσαι;» αφού έχει πρώτα συστηθεί παρά να ξοδεύει άσκοπα το χρόνο του σκεπτόμενος πρωτότυπες ατάκες.

Οποιεσδήποτε άλλες συμβουλές για την τεχνική του φλερτ που δημοσιεύονται είναι συνήθως αβάσιμες και χωρίς επιστημονική στήριξη. Άλλωστε είναι γνωστό πως η πρώτη εντύπωση για κάποιον σχηματίζεται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα που μετά βίας αρκούν για έναν σύντομο χαιρετισμό.
 
Κλείσιμο
Έτσι για να αποφύγετε τις γκάφες που μπορεί να σας κοστίσουν το μελλοντικό σας ταίρι προτιμήστε να είστε ο εαυτό σας και να πλησιάσετε το άλλο άτομο με ειλικρίνεια και αυτοπεποίθηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης