Νάσια Μάτσα: Η Ελληνίδα που επέλεξε ξανά ο Christian Louboutin

Νάσια Μάτσα: Η Ελληνίδα που επέλεξε ξανά ο Christian Louboutin

Μπήκε τυχαία στο χώρο του μόντελινγκ -Έχει φίλους φωτογράφους και όποτε δεν έβρισκαν μοντέλο έπαιζε αυτόν τον ρόλο

Νάσια Μάτσα: Η Ελληνίδα που επέλεξε ξανά ο Christian Louboutin
Η Νάσια Μάτσα είναι και πάλι η μούσα του Christian Louboutin. H αρχαιοελληνική της ομορφιά και το μεσογειακό της ταμπεραμέντο την κάνουν να ξεχωρίζει από τα άλλα κοινά μοντέλα και την καθιστούν την ιδανική για να φοράει και να περπατάει τα πολυπόθητα για κάθε γυναίκα παπούτσια του οίκου. 

Η 29χρονη από το Μαρούσι είναι ένα όμορφο ξεψωριστό κορίτσι που ασχολείται με πολλά πράγματα και ζει στο Λονδίνο. Δουλεύει στο βρετανικό περιοδικό Wired και εδώ και δύο χρόνια ασχολείται μεταξύ άλλων και με το modelling. Η αγάπη της για τη μόδα άλλωστε την έχει οδηγήσει στο να συνεργαστεί με πολλά γνωστά περιοδικά και πλέον να καταφέρει να ποζάρει για έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους Οίκους του κόσμου. 

Κλείσιμο




Οι σπουδές της

Σπούδασε Media & Journalism στο University of Westminster και έκανε μεταπτυχιακά στο London College of Fashion και στο London School of Economics. Η αρθρογραφία της άρεσε και τελικά μετά από ένα σύντομο πέρασμα στα χρηματοοικονομικά, βρήκε στην ουσία την κλίση της, και έχει γράψει για τα Vanity Fair, GQ, Dazed και άλλα. Το modelling μπήκε στη ζωή της για πλάκα, όπως χαρακτηριστικά λέει. Έχει φίλους φωτογράφους και όποτε δεν έβρισκαν μοντέλο έπαιζε η Νάσσια αυτόν τον ρόλο. Κάποιοι ανερχόμενοι casting directors δεν άργησαν να την ανακαλύψουν και έτσι έφτασε να δουλεύει στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο, στον Louboutin και σε πολλά άλλα γνωστά ονόματα της βρετανικής μόδας. 

Δείτε εδώ όλο το βίντεο με πρωταγωνίστρια την Νάσια Μάτσα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης