Τζιάνι Βερσάτσε: 20 χρόνια μετά τη δολοφονία του ο θρύλος ζει

Τζιάνι Βερσάτσε: 20 χρόνια μετά τη δολοφονία του ο θρύλος ζει

Η έκθεση καλύπτει μια μεγάλη γκάμα των δημιουργιών του σχεδιαστή και περιλαμβάνει κομμάτια τόσο της αντρικής όσο και της γυναικείας γραμμής

Τζιάνι Βερσάτσε: 20 χρόνια μετά τη δολοφονία του ο θρύλος ζει
Κολλητά φορέματα, χρυσά παντελόνια και πολύχρωμα μεταξωτά μαντήλια. Περισσότερα από 100 σύνολα που δημιουργήθηκαν από τον Τζιάνι Βερσάτσε παρουσιάζονται στο Βερολίνο, 20 χρόνια μετά το θάνατο του σχεδιαστή.

Οι διοργανωτές της έκθεσης που άνοιξε τις πύλες της την Τρίτη στο κλασικό κτίριο Kronprinzenpalais της γερμανικής πρωτεύουσας διοργάνωσαν ένα ταξίδι στις δημιουργίες του σχεδιαστή παίρνοντας κομμάτια από ιδιωτικές συλλογές σε όλον τον κόσμο.

Κλείσιμο


Τα σέξι, αισθησιακά και αποκαλυπτικά ρούχα του Βερσάτσε στις δεκαετίες του 1980 και του 1990 τον έκαναν αγαπημένο σχεδιαστή των ρόκερ, των σταρ του Χόλιγουντ και άλλων διασημοτήτων.



Η έκθεση καλύπτει μια μεγάλη γκάμα των δημιουργιών του Βερσάτσε και περιλαμβάνει κομμάτια τόσο της αντρικής όσο και της γυναικείας γραμμής, όπως το σύνολο που δημιούργησε για το γάμο του Στινγκ το 1992 και άλλα διάσημα κομμάτια που φορέθηκαν για παράδειγμα από τη Μαντόνα, τον Πρινς και τη Ναόμι Κάμπελ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης