Fashion Awards 2017: H μεγάλη γιορτή της μόδας

Fashion Awards 2017: H μεγάλη γιορτή της μόδας

Σταρ, σταρλετίτσες και αστέρια της fashion βιομηχανίας

Fashion Awards 2017: H μεγάλη γιορτή της μόδας
Ηταν μια από τις λαμπερές βραδιές στο ήδη στολισμένο Λονδίνο. Στο London’s Royal Αlbert Hall, το κόκκινο χαλί θύμισε Οσκαρ με τους πρωταγωνιστές της μόδας να τιμούν τον θεσμό και να κερδίζουν τα κλικ των παπαράτσι.

Σχεδιαστές, μοντέλα, ηθοποιοί και  προσωπικότητες της βρετανικής κοσμικής ζωής, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας χθες το βράδυ, κάνοντας τύπο και διαδίκτυο να πάρουν φωτιά. Υπήρξαν 12 κατηγορίες βραβείων, ενώ από φέτος αποδίδεται και το βραβείο Swarovski Αwards για εκείνον που κατάφερε να κάνει καινοτομία αλλάζοντας την πορεία της διεθνούς μόδας. Το Royal Albert Ηall  είχε διακοσμηθεί με χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski, συμβάλλοντας στο υπερθέαμα.

Νικήτριες της βραδιάς μεταξύ των άλλων αναδείχτηκαν η Stella McCartney, η Maria Grazia Chiuri ενώ η Donatella Versace θεωρήθηκε το παντοτινό fashion icon. Παρούσα ήταν και η δική μας, η διακεκριμένη σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου αλλά και ο πρωταθλητής της F1 Lewis Ηamilton, ο οποίος περπάτησε πάνω στο κόκκινο χαλί με κοστούμι που έφερε την υπογραφή των Dolce & Gabbana. Από την εκδήλωση δεν έλειπε φυσικά και η Kendall Jenner που επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την δύναμη της ως fashion icon αλλά και η υπερκαλλονή Πέτρα Νέμκοβα.


Κλείσιμο










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης