Το franchise Angelopoulos Hair Company κατακτά και την Κύπρο

Το franchise Angelopoulos Hair Company κατακτά και την Κύπρο

Η διεθνής αναγνώριση για την εξειδικευμένη τεχνοτροπία και η συνεχής επιθυμία για διαφοροποίηση δημιουργούν ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό περιβάλλον για επιχειρηματίες

Το franchise Angelopoulos Hair Company κατακτά και την Κύπρο
Η Angelopoulos Hair Company, γνωστή και ως ο "βασιλιάς της κερατίνης", μετά από την πολυετή και επιτυχημένη παρουσία της στην εγχώρια αγορά, με προϊόντα και υπηρεσίες που συναρπάζουν, αρχίζει να αναπτύσσεται για πρώτη φορά και στην αγορά της Κύπρου, με master franchise.

Σε λίγο καιρό η κορυφαία γνώση και τεχνογνωσία του δημοφιλούς brand και του MR KERATIN κυριου ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ θα είναι διαθέσιμη και στο πελατειακό κοινό της Κύπρου, καθώς το πλάνο ανάπτυξης προβλέπει 12 καταστήματα στα επόμενα 3 χρόνια!

Με 43ετή πείρα και 9 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η Angelopoulos Hair Company, έχει καθιερωθεί ως το ισχυρό brand του κλάδου και αποτελεί τη Νο1 επιλογή τόσο για Έλληνες όσο και ξένους επισκέπτες σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, γεγονός που δίνει μια πνοή αισιοδοξίας σε κάθε νέο, επίδοξο συνεργάτη που επιθυμεί να ενταχθεί στο επιτυχημένο αυτό δίκτυο.

Κλείσιμο
Η διεθνής αναγνώριση για την εξειδικευμένη τεχνοτροπία και η συνεχής επιθυμία για διαφοροποίηση δημιουργούν ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό περιβάλλον για επιχειρηματίες / επενδυτές που αναζητούν διαρκώς δημιουργικές διεξόδους για υψηλή απόδοση και εξέλιξη.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας showbiz  εμπιστεύτηκαν το εξειδικευμένο  προσωπικό της Angelopoulos Hair Company  και τις πιστοποιημένες θεραπείες μαλλιών ανάμεσά τους  Χριστίνα Λαμπίρη, Eβελίνα Παπούλια, Μαρία Κορινθίου, Μελίνα Ασλανίδου, Νανά Παλαιτσάκη, Έλενα Παπαβασιλείου, Φωτεινή Γεωργαντά, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ζόζεφιν, Πηνελοπη Πλάκα, Τραϊανα Ανανία, Δήμητρα Λιάνη και πολλές άλλες κύριες.


Πλέον στην Κύπρο ξεκινά μια νέα εποχή στο χώρο της κομμωτικής και των θεραπειών στα μαλλιά! Η Angelopoulos Hair Company είναι έτοιμη να κατακτήσει και τη Μεγαλόνησο με τον αδιαπραγμάτευτο επαγγελματισμό των hairstylist, αλλά και με την εγγύηση σε όλα τα προϊόντα τους υπόσχεται στις Κύπριες και στους Κύπριους πως όλα τα προβλήματα των μαλλιών τους θα έχουν πλέον τη λύση τους!

Ευχαριστούμε πολύ 
Οικογένεια Αγγελόπουλου


www.angelopouloshair.gr
www.facebook.com/AngelopoulosHair

t. 210 8070187 · Kifissia
t. 210 6811990 · Halandri
t. 216 7005747 · Kolonaki
t. 216 7006969 · Glyfada
t. 210 6253898 · Peristeri
t. 213 0380685 · Piraeus
t. 22890 20150 · Mykonos (cavo tagoo)
t. 210 6921050 · Ampelokipoi
t. 210 9346713 · Nea Smyrni 
t. 210 7210040 · Angelopoulos Nails Kolonaki
t. 210 6200830 . Eshop angelopouloshair
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης